tirsdag 19. februar 2019

Vinduer til fjellhytte

Mange velger nok den rimeligste løsningen med 2-lags vinduer. Hyttevinduer og hyttedører- velg tradisjonelt eller tenk nytt og spennende! Selv om det ikke er noe galt i små vinduer på hytta. Så ønsker flere og flere store vindusflater som virkelig lar deg nyte utsikten og som sørger for mye godt lys.


Vi tilbyr også vinduer med tre eller fire fag eller med rustikk profil.

Har du hytte på fjellet? Dersom vinduene skal plasseres mer enn 800moh. Det er selvfølgelig viktig at vinduene harmonerer med hytta eller husets arkitektur. Derfor bør du tenke helhet når du velger vinduer enten det gjelder utskifting av.


Se vårt utvalg av sidehengslede vinduer til hus og hytte. Vi leverer også ferdigmalte vinduer, i din ønskede farge til din hytte. God varmeisolasjon på hyttevinduer er viktig.


Om hytta ligger på fjellet er det.

Den er utviklet i samarbeid med sivilarkitekt Lisa Asmervik. Med takvinduer kan kanskje litt av følelsen av å spise ute gjenskapes inne. Kvist med sine rene linjer er.


Det er ikke bare typisk norsk å være på hytta, det er. Hvilket materiale skal jeg velge? Skal vinduet ha en bremse? Bygget hytte på fjellet selv i stram stil.


STORE VINDUER : Noen gamle, flotte bord i massivt tre som hadde ligget lagret i mange år, fikk seg en. Etter å ha sett på flere vindusprodusenters utstillinger i byggevarehandelen, falt valget til denne hytta på vinduer i heltre fra Røros.


Vi skal male vinduer og hytte utvendig. De gamle vinduene har blitt malt i en hvit-nyanse. Visste du at Norgesvinduet blir foretrukket av mange de største norske hytteprodusentene? Vinduer : bomull, og en annen hvitfarge.


Enten ditt behov er vinduer til en enkel bod eller til en eksklusiv hytte eller enebolig, finner du de rette produktene i Røros-sortimentet. Det er viktig å male aluminiumslistene i vinduene, hvis slike finnes, i samme farge som resten av vinduet.


Fordi noen av materialene i ytterveggene er høvlet, og. SMART Ark med stavlaft-dekor og gråmalte vinduer Her har hytta dessuten fått.

På den måten kan du finne din stil og sette ditt personlige preg på din hytte. I Aurora-serien kan man også velge hytte med. Kledningen er i vedlikeholdsfri kebony. Det øverste vinduet tilhører hemsen.


Til høyre er den opprinnelige hytta. Foto: Jonas Haarr Friestad. Fargevalg på vinduene. Elisabeth og Oddvar Haugland byttet ut den lille ferieleiligheten på Hovden med ei stor hytte på Gautefall.


Et vindu på hytta ytterst i havgapet på en forblåst øy er eksponert for ekstremt mye vind og vann. Gradestokken viser sjelden under null, og det. Glittertind har store vinduer som gir deg en opplevelse av å være tett på naturen.


Rå er ei kompakt og trivelig hytte som har alt du trenger på ett plan. Vindu med gjennomgående sprosser over etasjer. Arkitekter: Hoem og Foldstad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.