tirsdag 26. mars 2019

Isolere vannrør ute

Ventilasjon og fuktighet i inkubatoren. Ruging i maskin skrev vi litt om i fjor, men i all enkelhet går det ut på å sørge for riktig temperatur, litt over grader og riktig fuktighet i dager. På slutten av konklusjonen er det mange egg med bitt. Det morsomste blir å se når eggene klekker ut, sier Jonathan og kikker ned på eggene.


De avhengig av nok å ha nok fuktighet for å klare seg.

Da ligger mora og varmer egga i dager inntil kyllingene klekkes. I rugemaskinen: Vaktelkyllingene klekker. I ettermiddag klekket den første, så kom fire til. Varmen og fuktigheten er viktig.


Prosjektet har hatt som målsetting å. Lille kylling lillekylling. Rugemaskinen øker fuktigheten ved klekking for at det skal være lettare for de små å klekke seg ut, og for at ikke dei skal tørke ut inne i egget.

Noe av dette har jeg lest hos andre som har god erfaring med å klekke vaktler. I en del maskiner reguleres den automatisk. Kyllingene sitter fast, skallet kleber til kyllingen. Hold fuktigheten på - % i rugetiden, hev fuktigheten.


Dette er noe kyllingen klarer selv. Type: Temperatur. Døgn: Merknad: Vending, Lufting og Ekstra fukt. Så lenge hønene dine legger egg kan du klekke og ruge kyllinger året.


Valget av klekking av egg. Lav luftfuktighet - biting og klekking begynner tidligere enn vanlig. De kan også klekkes litt raskere hvis maskinen går ørlite grann for høyt i temperaturen.


Fuktighet under lagring av egg skal ikke senkes under 80%. Eggenes stilling. Etter dager og fram til eggene er klekket bør det være over prosent luftfuktighet i rugemaskinen.


Hvorfor beveger eggene på seg før de.

Flyttes så over i klekkemaskiner, for så å klekkes påfølgende mandag og torsdag. Til enhver tid ca mill egg. Viktig med nøyaktig temperatur og fuktighet. Hvis eggene i henhold kalkun høne (e) er ikke klekking godt, kan du flytte dem inn i en.


Fyll den nedre kanal med vann for å sikre tilstrekkelig fuktighet. Gul(l) klump: Matkontrollen klekket fram en liten kylling av et Rema. Jeg bruker ikke fuktighet i maskina på noen av egga jeg klekker, men en del bruker noe det samme som høns på fasan egga. Dessverre så er mine for store innan desse klekker, så eg må læra dei det sjølv.


Inntil vidare stressar eg verre enn verst med å få rett temp og fuktighet. Klekket ut programvare-plan en fuktig kveld på byen: – Vi sitter på gull. Nå er tjenesten deres lansert.


Bilde: Erlend Tangeraas Lygre).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.