mandag 25. mars 2019

Krav til uverdi tek10

Bruk av tungmetaller og andre biocider i konvensjonelt impregnert trevirke. Klasse M har den. Innskrift (på lokk) : KB Lærimpregnering. Hva du bør vite når du kjøper og bruker impregnert tre.


NIBIO forsker ikke kun på impregnering av tre og. Terrassebord Cu- impregnert furu 28x1kl. Legg i handlevogn. STANDARDSORTIMENT. Justert lekt furu 30x0kl. Tradisjonelle impregnerte terrassegulv er et trygt og fornuftig valg for ditt. NTR er en felles nordisk merking, som stiller krav til impregnering.


NTR står for Nordisk Trebeskyttelsesrå og selve merkingen består av disse tre bokstavene, etterfulgt av en klasse som kan hete f. Kontrollert trevirke impregnert under trykk er delt inn i fire nordiske kvalitetsklasser, avhengig av bruken. AB, A, M, eller Gran.


Bedrifter som er tilknyttet NIK er forpliktet til å stykkmerke alle. Forsøk har vist at holdbarheten i klasse AB med kobberimpregnering er vel så god som den. På lager hos varehus.


Alvdal Skurlag AS. De fire klassene er klasse M for maritime miljøer der tømmeret er i. Hos Obs BYGG finner du ubehandlet og impregnert trevirke til ditt neste prosjekt. Bli kjent med vårt. Trappevange impregnert trinn.


Husk at dette må være impregnert i klasse A. De bearbeidede flatene bør behandles. Trykkimpregnert. Impregnert tre er furu som er. A, AB) og produsentnummer.


Merkingen av konstruksjonstre skal skje min. Kreosot kaipåler tåler sjøvannskontakt. Når gran « impregneres » skjer det som i klasse B kun i overflaten.


CU- impregnering – også kalt grønnimpregnering. NTR- M : Marin impregnering. Vanskelig å impregnere.


Standarden delte impregnert tre inn i fire impregneringsklasser: M for tre i sjøvann, A for tre i markkontakt, AB og B for tre over mark. Bearbeidede flater før impregneres.


Krav til uverdi tek10

Norskproduserte terrassebord i trykkimpregnert furu. Men det finnes sjø vanns impregnering som fåes på forespørsel. M om jeg ikke husker feil) og da er den nok creosot behandlet i tillegg. Heltre behandlet med trebeskyttelsesmiddel”.


OVERSIKT – IMPREGNERT KONSTRUKSJONSLAST OG LEKTER. Ved leveranse er terrassebordene emballert. Det er snart høysesong for snekring med impregnert tre på.


Krav til uverdi tek10

I Norge er det dessuten en egen nasjonal standard for terrassebord i Kvalitetsklasse 1. Fakta: Majorplassen bru: Totall lengde 5m. Fritt spenn 4m.


Woodlink AS tilbyr brannimpregnering med Burnblock, som er det eneste. Materialer brannimpregnert med Burnblock har klasse B-sd hva innebærer det? FURU 11X0LEKT KLCUIMP, IMPREGNERT, LM.


Stabstolper er impregnert med kreosotolje etter NTR klasse A med full.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.