tirsdag 19. mars 2019

Montering av dørpumper

For å montere dørlukkeren på karmen eller døren der direkte montering ikke er mulig. Hullbilde etter DIN- standard. Vi hjelper deg med anbud på dørpumpe. Montering av dørpumpe, ytterdør.


På den ene døra så er det montert åpner, men vi trenger ny dørpumpe. De gir stor fleksibilitet både ved montering og i bruk. Andre flotte funksjoner inkluderer enkel installasjon og utmerket produktkvalitet. Product downloads.



DORMA RFenheten kan brukes både for venstre og høyre dører og kan etter monteres i GN glideskinnen. Du har montert den på innsiden slik jeg tolker det. Se vedlagt link med monteringsanvisning.


Der er den montert på utsiden? Den skal vel dytte. For montering med parallellarm på karmsiden. Gjør avstanden mellom lukker og arm større på dører med høy.


For å sikre en trygg funksjon, virker automatikken da kun som en dørlukker. Styrekortet utfører automatisk reset så fort nettspenningen er tilgjengelig. Ved montering på ytterdør bør den alltid monteres på innsiden.


Justerbar lukkestyrke 3-6. Fridavo dørlukker er en enkel fjærbelastet arm som monteres på karm og strammes opp slik at dør lukker seg inntil. En dørpumpe eller dørlukker kan monteres av flere årsaker. Kanskje er det mye trafikk gjennom en dør, og ikke alle husker å stenge den.


Med en dørpumpe lukker. Uprofilerte dørlukkere kan monteres på dørbladet eller på. Det er viktig at en dørlukker monteres på innsiden av.


Montering av dørpumper

For høyre- og venstrehengslede dører som brukes uten omstilling. For brannvernsdører (dørlukker med monteringsplate). Standard montering i hodemontering. Legg i handlekurv.


Glideskinne i normal utførelse. Dørholdemekanisme. Enkel montering. Korrosjonsbeskyttelse. Kompakt lukkerdesign. Stort utvalg av standardfunksjoner og valgfritt ekstrautstyr. TSBruks område: For innerdører og branndører. Egenskaper: Hydraulisk dørlukker med trykkfjær. Passer til venstre- og høyredører. Kan monteres på dørblad. Dormas TS93B dørpumper enkle å håndtere samt godkjente til branndører. Hos AB Låsservice har vi flere års erfaring med montering og service på.


Hovedenhet, standardarm, installasjonsanvisninger og skruer medfølger. Gir bedre sikkerhet ved entrédører. Dersom døren har dørpumpe må funksjon. Kontroller at dørpumpen ikke.



Ved innvendig montering med dype utforinger kompletter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.