tirsdag 5. mars 2019

Mørk grå grunnmur

Se her hvordan du best kan fargesette grunnmuren på huset ditt slik. På et moderne hus med mye mur, kan man velge en sterkere og mørkere farge på muren enn. En svak gulaktig hvit tone som står godt til en mengde gylne og grålige farger.


Lyse nyanser kan også fungere på hus med mørke vegger. Også hvite hus blir flott med en mørkere farge på grunnmuren. Her ser vi et eksempel på et hvitt hus hvor grunnmuren er tilpasset gråtonen til. De fleste hus kler best å stå på en mørkere grunnmur.


Naturstein er varmere i tonen, så det anbefales å velge en gråtone med en anelse gult. Mens gråfarge med bitte lite gult i blir grått. Fargen vil si mye om hvordan du oppfatter huset ditt.


Jeg ville nok alltid ha valgt en mørkere grunnmur. Velg farge på grunnmur med omhu, den er langt viktigere enn du tror. Her er den grå muren en liten nyanse mørkere enn huset, en liten.


Grått gir ofte fargeopplevelse og en forankring av huset, men vil du. Hvis man har en høy grunnmur, kan en mørkere farge være fin, men ikke. Tenk helhetlig, hva vil.


En mørkere grunnmur virker solid og stødig, samt at skitt og smuss. Mange glemmer grunnmuren når de skal male huset, og tenker ikke over. Mange maler muren hvit, som ofte kan bli veldig hardt mot grønn plen eller mørk stein. I årets fargekart presenterer Jotun vakre nyanser, blant disse flere grå og.


Mørk grå grunnmur

Jotun utviklet helt nye farger for grunnmur. Grått vil gi en god fargeopplevelse og en forankring av huset. Gråfargen heter sten.


Mørk grå grunnmur

Jeg synes det passer til akkurat det huset, men mulig andre synes det blir for mørkt. En mørk farge på grunnmuren gjør at huset ser stødig og harmonisk. Mørke fargenyanser i brun, brunsort, grått og sort ser vi ofte på moderne hus, og er et fint avbrekk til.


Hvit grunnmur gjør at huset får et "svevende" og lett uttrykk. Mørke farger gjør at huset fremstår som stødig og stabilt, og overgangen mellom grunnen og fasaden oppleves smidigere. Ta med grunnmur, tak.


Mørk grå grunnmur

Har du et mørkt hus med mye skog rundt og du maler grunnmuren kritthvit, kan. Grunnmur : Butinox Futura Grunnmur 9Antikk. Velger du en nøytral grå, vil grunnmuren din skinne i kaldt lyseblått. Jeg mener at grunnmuren skal ha mørkere farge enn huset, nettopp fordi.


Detaljer: 9Antikk. Jordfarger blir mer og mer brukt, men også grått. Den høye grunnmuren i hvitt og den panelte øvre delen av fasaden omtales ofte.


Velg mellom beige og gulekulørtoner, kalde og varme gråtoner, eller. Velg i stedet en mørkere farge, men ikke for fargerik.


Finn farge til huset og kombinasjonsfarger til staffasje, terrasse og grunnmur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.