fredag 3. mai 2019

Kjøp salg facebook

Gruppa er ment for kjøp og salg i Alta og omegn, noe som betyr at varen hentes eller. Et lett tilgjengelig sted der man kan selge og kjøpe paragliderutstyr. Her kan man lett legge ut. Bil også såkalt gårdsbil, båt, motorsykkel, campingvogn, snøscooter og uregistrert atv blir ikke.


Kjøp og salg, gis bort eller ønskes. Skytevåpen og andre våpen som kniver ol. Pga mye klager på att bud kommer på pm (privat melding) ser vi admina oss nødt til å kreve att ved budrunder så kreves bud mottatt på pm screenshotta og lagt. På denne sida kan ein leggja ut ting og tang ein ynskjer å selga, eller etterlysa ting ein ynskjer å. LES REGLER FØR DU LEGGER UT!


Kjøp salg facebook

ANNONSEN KAN BLI BORTE UTEN FORVARSEL. Vennligst les beskrivelsen av gruppen FØR du ønsker å bli medlem. Dette er nemligt en gruppe. Kjøretøy bør du også legge på. Velkommen til gruppen. Helst skal bilder ligge i album. Minstepris MÅ oppgis for at annonsen skal bli godkjent. SKAL LESES AV ALLE! Det er ikke lov til å. Da kommunen får nytt navn har gruppa og fått det «nye kjøp og salg i lenvik» er blitt til « Kjøp Og Salg. Regler og informasjon! Alle må lese gjennom disse!


Kjøp salg facebook

Oppdatert info 13. Admin i denne gruppen er: - Marianne Skjelvan-Skjeflo - Tommy Skatland. Tony Jansson, mannen som i samarbeid med gründerne bak appen Tise. Velge Kjøp fanen viser en pop-up som forklarer oppsettet du skal gå.


Hvis du finner annonsen rar, la vær og hold deg for god til å kommenter. Per Martin Borg web. Mange kjøper og selger i dag gjennom egne. Har du først lagt inn et bu er avtalen.


Marketplace er, som navnet tilsier, en markedsplass for kjøp og salg. Blir kjøper og selger uenige, havner gjerne saken hos. Kjøpe til minderårige=UTKAST OG BLOKK. Om kjøp og salg på facebook.


Svar i meningsmålingen nederst i saken! I mossedistriktet har «Moss kjøpe, selge. Tjenesten har vært. Kanskje en kjøp - og salggruppe er.


Kjøp salg facebook

En gang la han ut en mobiltelefon for salg på gruppa, og ikke lenge. Surtrømming er en tradisjonell. Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.


Hos oss finner du et stort utvalg av biler, båter, MC, bygg og. Nedre Storgate 1 Drammen. Vi svarer på alle dine spørsmål rundt salg, kjøp og utleie av bolig.


Du finner mye informasjon på skatteetaten. I Fiken finner du ikke kredit og debet, men kjøp og salg. Anette Buind Nordby på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.