fredag 10. mai 2019

Kle inn trappetrinn

Kle inn trappetrinn

Vi fornyer alle slags gamle trapper, og de blir like fine som en ny trapp, om ikke. Platene kan du lime direkte på trinnene, så jobben krever ikke altfor mye innsats.


Norge er i verdenstoppen når det gjelder fall på glatte gulv og trapper. Man benytter et vanlig teppelim som feste og limer teppet direkte på trappen. Alice Tellnes og André Skoge fikk sjokk da den nye trappa til 75.


Han anbefaler å lime teppet godt til opptrinn og inntrinn. Skal du pusse opp trappen, er en enkel måte å kle inn trappen med nye trinn. Slik ser det ut etter at jeg forsøkte å fjerne belegget i nederste trinn.


Andreas tror at katten Trine kommer til å like å klore på de nye. Hva er prisen på en helt ny trapp ? En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store.


Kle inn trappetrinn

Lister og lim kommer i tillegg, men dette koster ikke mer enn noen få. Monter trinnet med Lundbergs lim for trappefornyelse eller montasjelim av typen.


Du må lime Pergo-gulvet når du skal legge det i en trapp. Bruk et sterkt lim fra en tube, f. PL 4eller PL 600. Trelim holder ikke. Som trappenese bruker du.


Kle inn trappetrinn

Deretter skal du lime planken som er kuttet til etter mål til den vertikale siden. Deretter kan du begynne å kutte vinylen til riktig størrelse for hvert trinn. For dette trenger du en konkav kniv, hansker og lim Følg denne fremgangsmåten for å fornye trappen med.


Her følger ti tips for deg som enten vil bygge ny trapp eller bare ønsker å gi. Standaren øker og følelsen av å gå i trapper av massivt tre er deilig. I de fleste tilfeller forsvinner knirkingen når vi limer på trinn av flerlagskonstruksjon.


Vi lager ikke nye fester men benytter de som er. Lim det eksisterende trappetrinnet, og monter det nye. Dette fører til at.


Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. De som hadde lagt teppet hadde lagt lim under hele. Vi måtte ta arbeidet på annet hvert trappetrinn slik at vi kunne bruke trappa selv om. Da blir den akkurat slik du vil ha den – og garantert mye.


TRAPPEFORNYER: Den gamle trappen får et nytt uttrykk ved å lime på nye trinn. Trapper – bygg trappen selv. Raskt, enkelt og billig.


Kanskje du vil bytte ut loftstrappen, eller modernisere med en spiraltrapp? Uansett årsaker har vi et utvalg av. Heldigvis finnes det raske veier til store forbedringer. Montering av trappeneser er ikke særlig komplisert og går raskt og greit.


Parkett og laminat til ekstra lave priser. Jeg starter alltid. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. Bredt utvalg av kvalitets produkter. Bestill direkte i vår nettbutikk i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.