fredag 24. mai 2019

Klipping av drivhus

Drueranken trives ofte veldig bra i drivhuset og kan på bare ett år ta over. Det er sjelden man klipper for mye, så her er det bare å gå løs med. Nederste del av planten kan gjerne dekkes med litt jord før vinteren. Dersom druen skal stå i drivhus må man ta hensyn til om drivhuset er frostfritt eller ikke.


Tilbake beskjæring av de lengste sidegreine.

Her skal du klippe de lange sidegreine helt ned så tett på stammen at det kun er 1-knopper tilbake. VIDEO: Plantene i drivhuset må passes godt for å gi deg optimalt utbytte.


Særlig bør du være nøye med både å beskjære og knipe de. Vokseplass Drueplanter trenger en varm og lang sesong.


Plant de derfor på et lunt og solrikt ste f. Det finnes svært mange måter å klippe en drueplante på og mange av. Hvid du skal ha den i et drivhus er det viktig å tenke på å få mest mulig.

Klipper man de brune skuddene for sent blør planten kraftig og dette vil vi unngå! Normalt ville jeg anbefalt å klippe dem midtvinters.


Disse sideskuddene fjerner du der de starter ved å klippe eller knipe. Vest-Oppland fengsel. Lastet opp av Langsveien. Drivhus i haven - dyrkning af agurk.


Nytt- klipp om hvordan hvordan jeg gjødsler opp jorden og planter tomat i drivhuset. I mitt lille drivhus kan jeg ha femten planter som må bindes opp. For å få kraftigere planter klipper jeg regelmessig av toppene, og når de til.


Dobbel glede om du klipper ned Stemorsblomstene først :-) De kommer opp mye kraftigere, og du kan nyte de avklippede blomstene på stuebordet så lenge :-). Det er også godt for de fleste planter å trimmes jevnlig. Man skal aldri være redd for å klippe : Klipp tomater og salat så. Vann rikelig om sommeren, men mer sparsomt fra høst til vår, da også beskjæring kan foretas.


Agurk Inntil nylig dyrket man som oftest agurk i drivhus, men nå. Kjøp 100pcs hage vegetabilsk plante støtte bindende klipp hagearbeid drivhus klipp forsyninger.

En av mange varer som er tilgjengelige i Plantebur og. Bærnetting 2x10m Enkel og rask installasjon Lett å modellere og klippe Pålitelig beskyttelse mot fugler Maskestørrelse: x mm. Vi forhandler flere. Klipp vekk det som ser sykt ut, greiner med mørkeflekker, gamle nyper osv.


Den ideelle plasseringen for spinat er et sted i drivhuset med mest mulig. Hvis du klipper spinatbladene regelmessig litt over jorden, kan du høste flere ganger.


Forleng hagesesongen med et drivhus fra Grønt Fokus (Annonselenke). Noen stauder, som bronsebla blir brune og visner ned om høsten. Har man ikke drivhus, kan man lage et drivhus -skap på en enkel måte. Her viser jeg hvordan jeg har gjort det med georginene.


Humørbrettet” kan du siden ha som veiledning når du velger drivhus og. Jeg deler også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.