onsdag 22. mai 2019

Kroker til dekk

Gjenget, galvanisert stålstang på festeplate som skrus opp på veggen. Velg skrue etter underlag. Hengerne kan belastes med. Har en garasje med begrenset plass, og ønsker å henge dekk på kroker.


Noen som har anbefaling?

Redskapskroksett deler. Shopping cart Legg i handlekurven. Vis som Grid Liste. Dekk oppbevaring. Posisjon, Testvinner, Produktnavn, Pris. Bruk synkende rekkefølge. Altså : Jeg er ikke ute etter kroker tilå henge ett og ett hjul på. Biltema har jo en enkel variant.

Det ligger gjerne dekkstabler i hjørnene, diverse snekkerutstyr og gressklippere utover ellers. Ikke la det flyte i det som en gang var et drømmerom for praktiske.


Skruekroker, kroker med øgler, lampekroker eller bildekroker - her finner du alt av kroker. Se vårt tilbehør, holdere, kroker og funksjoner til garasje og bod. Lag system i verktøy. Knektinnsats for oppbevaring bildekk på vegg.


Monteres på knekter for. Kom innom BG Bilrekvisita eller send en. Samt trille stativet til hvert dekk man skal skifte for minimal påkjenning på ryggen. KROK FOR BILDEKK.


Produktene kommer også med monteringsanvisning. Flytt dekkene fra gulvet til veggen, heng de opp på kroker og få mer plass på gulvet, perfekt i garasjen! Teknisk informasjon Materiale: Galvanisert stål Mål. Bilpleie og dekk og styling.


Sånne kroker selges på biltema nesten gratis? Handle raskt og enkelt.

Type, Hyller, Kroker og Kurver. Om hjulene står så risikerer dekkene å miste. Det er et fantastisk sted å lagre sykler og ski, bildekk og griller, verktøy og. Med mindre du har dekk.


Gå til innkjøp av noen grove kroker, så er det lett å henge opp tyngre ting som stiger. Sørg for at dekkene ikke utsettes for olje.


Vi fører et stort utvalg av kroker og knagger, øyekroker og bildeopphengsplugger. Eller hva med en knagg eller krok til jakkene dine? Et pH-nøytralt rengjøringsmiddel som utvider seg og kommer inn i alle kriker og kroker på dekk og felg, og dekker alle flater. Vi har knagger du kan.


StartHusdyrHesteholdStallStallutstyrOppheng og kroker. Det er viktig å pakke bort dekkene på riktig måte. Merk posisjonen på dekkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.