mandag 20. mai 2019

Låsbare nøkkelskap

TrioVing har nøkkelskap i flere størrelser - låsbare. Vi har nøkkelskap i mange størrelser og med forskjellige typer. Artikkelnummer. Trenger du nøkkelskap for administrering av nøkler?


Eller kanskje elektroniske skap for håndtering av alt fra nettbrett til våpen?

Sjekk vårt utvalg! Perfekt for hytta, garasjen etc. Kraftig gummi som beskytter mot vær og vind. Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i innkjøpslisten, betale og innen timer er bestillingen din pakket og klar for å bli hentet.


Hold orden på bedriftens nøkler, vi har skap for opp til 6nøkler. Teknisk informasjon Farge: Sort Kroker. Vi kan levere FG-godkjente sikkerhetsskap.


Hurtigkobling nøkkelholder ( For Flexi nøkkelskap Spes.) Hurtigkoblingen benyttes.

Nøkkelskap med FG-gjodkjenning eller kun enkle låsbare nøkkelskap. Brakett låsbart for gulvmontering eks lås og sylinder. NFG godkjent nøkkelskap for gulv.


Høyt og bredt brannisolert nøkkelskap med 2lange knagger. Innredningsmuligheter: låsbart boksrom, nøkkelskap, nøkkelinnsats, nøkkelkassett, uttrekkbar hylle, uttrekkbar hengemapperamme, boksmodul med låsbare. Låsbar kasse av tyn.


For sikker oppevaring av nøkler tilbyr vi alle typer av nøkkelskap. NØKKELSKAP, PRODUKTUTVALG, PRODUSENTER.


Kombinasjonslåst nøkkelskap med firesifret kodelås som du selvsagt kan bytte så ofte du vil. Passer til både utendørs og innendørs bruk. Bruk pilene ved siden av budbeløpet til å angi maksbu før du trykker Legg inn autobu systemet vil da øke budet for deg dersom noen byr over deg. Skapet har en krok.


Medfølger stk. Oppbevar nøklene dine trygt i dette låsbare miniskapet. Velg nøkkel eller kodelås. Avrundet hjørner.

Dette produkter er ikke lenger på lager. Laget av stål og er låsbart med firesifret, individuelt valgt kode. Praktisk og behendig nøkkelskap til utendørsbruk. Pris 8NOK Bjelle - UTDinterior.


Elektronisk låsbare nøkkelskap. Dusj og garderober. Vi bruker en adgangsport for å være sikker på at kun våre medlemmer benytter seg av treningen.


MotorBransjen presenterte for en tid tilbake et godt tyverisikret nøkkelskap for. Det finnes også varianter som kalles nøkkelsafe eller nøkkelskap med kode. En låsbar boks for oppbevaring av nøkler kan da være praktisk, slik at man.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.