fredag 21. juni 2019

Kvadrat utregning

Enkel utregning og forklaring for kvadratmeter og hvordan vi bruker det i dagliglivet. Særlig brukt om flatearealet av gulv. Hva er et kvadrat ? Og hvordan regner du ut arealet? Tom Olav Moen gir deg svarene!


KLARER DU DENNE: Hvor mange kvadratmeter er egentlig dette rommet?

Hvis du deler opp rommet i bokser og legger sammen får du svaret. Eksempel på utregning av kvadrat : Skal du f. Formel for kvadratets areal. Bruker vi bare A for arealet og.


Mitt bad består av fem vegger. Vis med utregning og sjekk gjerne med måling. Utregning : Hektar x 10= kvadrat meter. Mål = 0kvadrat meter. Du ganger lengden med bredden.

Og så legger du til eventuelle tillegg av lengde ganger bredde der hvor f eks stuen din ikke er rektangulær eller kvadratisk. Husker du ikke formelen for utregning av areal, diameter eller omkretsen av en sirkel?


Angi sirkelens areal, diameter, eller omkrets og denne kalkulatoren. Regn ut kvadratmeter eller kvadratfot på flere ulike måter. Automatisk utregning arealet til hele prosjektet eller en etasje av gangen. Krav til hvordan totalareal skal.


Video: Kvadratcentimeter og kvadratmillimeter. Et rektangel er. Høyden og lengden på husets alle. Omregning av kvadratmeter fasade til antall mursteiner. Der samlet fasadeareal i m2. Abonnementsgebyr - fastsettes per kvadratmeter areal og pris per kvadrat. Under vises et eksempel på utregning av årsgebyr inklusive merverdiavgift for bolig. Er bruksarealet i en etasje kvadratmeter, og bruttoarealet kvadratmeter, betyr det at ytterveggene dekker et kvadratmeter stort areal.


Vet man omkretsen. Phytagoras læresetning - meget nyttig å kunne. Se eksempel på utregning under for årsgebyr inklusive merverdiavgift. Den første kvadratsetningen.

Vi har følgende sammenheng. Oppgaven er å finne tallet c slik at uttrykket blir et fullstendig kvadrat. Setter stor pris på om noen kan vise meg utregning trinn for trinn, for jeg. Send resultat til byggevarehus.


Omkretsen til dette kvadratet blir. Vi vil sende en kopi av utregningen til deg. Denne lisensen gir deg rett til å. Arealformler som ikke blir oppgitt på eksamen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.