torsdag 25. juli 2019

Lameller til skråvindu

Hvordan måler jeg opp riktig for skråvindu ? Mål A skal oppgis i nisjemål uten å trekke fra noe (dvs. innvendig bredde på vinduet målt fra karm til karm). Med lamellgardin kan du slippe inn så mye lys du ønsker ved å vende på lamellene. Hvit farge med blylodd.


Lameller fra Vista. Skiftet til nye vinduer i sommer.

Da passet ikke de lamellene jeg hadde. Det tar alltid noen dager før lamellene henger pent på plass, så små krøller vil forsvinne av seg selv. Materiale, Plast. Ytterligere info, Forlengerledd til lamellgardiner til opphengning i skrå vinduer.


De er ofte også den beste løsningen for solskjerming på skråvinduer. Er det noen av dere som har lameller i stedet for persienner?


Går disse an å feste skrått i overkant av et skråvindu ? Persienne til skråvindu. Har et loftsrom som jeg.

Gå på KID interiør og kjøp settet de har til innvendige lamellgardiner i stedet. De kan henge på skrå. Skråvinduer som følger takets fasong er svært stilige, men kan også by på.


Komplett sett med fargetilpasset skinne, lameller og beslag. Du regulerer selv. Feste for skråvindu som gjør at lamellen henger rett. Om du har skråvindu finnes et separat feste som monteres.


Velg mellom 6 og 1mm brede lameller. Men med tanke på solskjerming kan skråvinduer by på utfordringer. Passende produkter.


Både plisségardiner og lamellgardiner kan konstrueres for oppsett i skråvindu. Dukutvalget spenner fra de florlette hvite til tyngre og eksklusive stoffer for en varmere og lunere følelse. Produseres for skrå vindu.


Type – Venstre. Til skråvinduer må man være oppmerksom på at minste høyde på lamellene er cm. Den er ofte også den eneste løsningen for solskjerming på skråvinduer. Montert lameller i stort skråvindu.


En fleksibel og elegant løsning for både hjem og kontor. Sjekk vårt store utvalg!

Kan leveres med fjernkontroll og timer for tidsbestemt styring av lamellene. Vi har også flotte løsninger for store vinduer, skråvindu og andre vindusflater med de rette egenskapene og materialet du ser etter. Som standard leveres lamellgardiner med bunnlodd og.


Godt eigna til store skråvindu. Max bredde 690cm, maks høyde 400cm og maks areal. Pristillegg Skråvindu. Problemet er at jeg store skråvinduer, og må mest sannsynligvis ha dyre spesialtilpassede lamellgardiner.


Rollertrollmotoren er én slik til å putte. Det betyr at du kan plassere en plisségardin i både skråvindu, takvindu og. Gardinene brukes som solskjerming og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.