fredag 18. oktober 2019

Skyvedør bad frostet glass

Du kan å velge og kombinere en fast dusjvegg med en enkelt dusjdør. Vi har også løsninger som sørger for en tryggere dusj. Med sikkerhetsfolie utenpå glasset.


Skyvedør i frostet glass ? Ettersom bad er et sted man ferdes på et glatt underlag, er det kun sikkerhetsglass som gjelder. Endeveggen er av. Velkommen inn på badet vårt! Dusjhjørne i flere glasstyper og faste dørbredder som fritt kan kombineres.


Finish: Blankpolert. Ritual nisje med glass. Nisje med skyvedør. Leveringstid: 0-dager. Hjørneløsninger. Du kan få dusjnisjer av herdet glass, frostet glass, røykfarget eller klart glass. Vi leverer også TIMELESS. INR ARC Dusjvegg, opal frostet glass. Med en dusj i TRAC-serien – her som skyvedør i nisje – kan du skape en svært stilren og nesten svevende følelse i. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Dorma Manet skyvedør montert i glassvegg til bad.


Det finnes mange forskjellige glasstyper du kan velge mellom når du skal lage en innglasset dusj. Du kan ha et helt klart glass, et mattlaminert glass, et frostet. Glass på badet er funksjonelt, enkelt å vedlikeholde, slipper inn godt med lys, gir god romfølelse ved små bad og kan spesialtilpasses og skreddersys etter mål. Her finner du dusjløsninger til badet ditt - utnytt enden av baderommet med en komplett dusjnisje.


Skyvedør bad frostet glass

Fås på standardmål, eller spesialtilpasset badet ditt! Wide TX dusjdør - 5mm glass ( skyvedører ). Baderomsinnredning Novellini Young 2. Altus dusjdør, skyvedør - mm glass (mange størrelser).


Skyvedør bad frostet glass

Dusjnisje med èn skyvedør og ett fastfelt. Glassalternativ : klart og frostet. Døren kan leveres i ulike størrelser med klart eller frostet glass, speil whiteboard eller tavle og som pardører, skyvedør eller enkeltdør.


For Gunn Berit falt ikke. Faste dusjvegger. Prosjektløsninger. Porsgrund Bad Showerama 10-Comfort dusjkabinett.


Skyvedør bad frostet glass

Standarden for de fleste dusjkabinetter er skyvedører, så for disse er ikke plassen et så stort problem. Glassdør i frostet og herdet glass.


Passer sammen med våre skyvedørsbeslag for glassdører. Dette produktet sendes ikke.


Veldig begrenset plass men det ble plass til vaskemaskin og tørketrommel i søyle samt dusjnisje som skjules med skyvedører i frostet glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.