onsdag 30. oktober 2019

Sliping av trapp åpningstider

Sliping av trapp åpningstider

Sliping av trapp. Når vi er ute på befaring vedrørende sliping får vi ofte spørsmål om det vil være. Og vi utfører alle typer behandlingsmetoder bla. Vi er spesialister på gulvsliping, parkettsliping, sliping av trapper og kjøkkenbenker.


Vi kan hjelpe deg med å skifte det gamle gulvet ditt og legge ny parkett. Skal du slipe, olje, lakke eller male en trapp må flatene være rene og tørre, og lister må fjernes eller. Vi tilbyr også planering av eiendom, grus -og plenlegging.


Sliping av trapp åpningstider

Bred erfaring og kompetanse innen sliping og behandling av tregulv og trapper. Da kan du slipe den ne for så å påføre olje i en lett hvittone eller en elegant bruntone. Vi legger, sliper og behandler dine tregulv gulvtech. Hvilke gulv kan slipes ? Før du begynner å tenke på å slipe gulv, må du sjekke at akkurat ditt gulv er egnet for sliping.


Lamellparkett har et topplag i massivt tre. Gammel trapp som kan bli som ny, eller helt ny trapp ? I norske hjem finnes det mange trapper som sårt trenger en kjærlig hånd.


Men hvor mye lønner det seg å. Da er Hordaland Gulvservice på vei til Lovund for å slipe og behandle bambus. Våren kommer og det er tid for oppussing av hjemmet.


Sliping av trapp åpningstider

Vi forsetter med halv pris på sliping av trappetrinn. I parketteksperten har vi spesialisert oss på sliping, legging, reparasjon og vedlikehold av alle typer trapper og tregulv. Se utvalget i vår nettbutikk!


Rehabilitering, Rengjøring, vedlikehol sliping av gulv. PNINGSTIDER : 08. Lobby med slipt Alta-skifer. Trapp i Offerdal-skifer.


Tilrettelagt for tilkobling av støvsuger for støvfri sliping og omstillbar virkemåte slik. Flott trapp lagt i Travertin kalkstein. Utleie av alle maskiner til slipe gulv, sliping av gulv.


Vi utfører nøkkelsliping. Mindre slipemaskiner til å slipe, pusse båt, hagemøbler,terrasse, trapp etc. Vi har følgende åpningstider i Sommer: Hverdager. Stiger og trapper : 17.


ENKELSTIGE WIBE YRKES 3M. Wibe aluminiumstige lengde meter. Vennligst velg en. Miljøvennlig gulvsliping, parkettsliping, og sliping av trapper og benkeplater.


Med dette aggregatet, er det ingen gulv som er for langt unna til å kunne slipes. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger til store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male inne eller ute, legg nytt tak, lage terrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.