mandag 28. oktober 2019

Vaske høye vinduer

På det kan du feste både forvaskeren og nalen til en. Et forlengerskaft er også kjekt til høye vinduer. Bruker du mikrofiberklut trenger du ikke bruke såpe. Husk at kaldt vann gjør mikrofiberen.


Har du høye vinduer, kan det være demotiverende å måtte finne frem en gardintrapp for å vaske vinduer. Heldigvis er Jif Vindu System utformet slik. Når det gjelder skitne vinduer, har Kärcher den optimale løsningen for ethvert behov.


Oppdag et stort utvalg. Rengjør deretter vinduet med mikrofiberkluten. Selv høye vinduer kan rengjøres enkelt og med et perfekt resultat. Det er ingen annen utvei – vinduene må vaskes.


Forfatteren av boken ”Ren glede”, Elisabeth Høye, bruker gjerne en skvett Zalo i. Ikke vask vinduet i direkte sollys. Sola har beveget seg høyere på himmelen og solstrålene står avslørende inn av skitne vinduer. Vindusvasken står for tur, og for å gjøre den enklere for deg har. Her får du oppskriften på hvordan du vasker vinduer : Start med vann og Zalo i bøtten.


Vannet bør gjerne være lunket: 37. Er det kuldegrader ute mens du vasker vinduene, kan du ha litt rødsprit i. Elisabet Høye, som har skrevet vaskeboken «Ren Glede».


Vaske høye vinduer

Please enable it to continue. Når vi vasker vinduer med rentvann så er det ikke like høye krav til presisjon som med nal og det gjør at vi klarer å vaske vinduer veldig høyt fra.


Vaske høye vinduer

Her får vite hvordan proffene vasker vinduer, og tips for hvordan også du kan. Den sørger for at jobben går fort og enkelt og gir skinnende, rene vinduer. Hvis ikke bør du prøve! Enkel og lettvint rengjøring - spray på, vask.


Vann tilsatt rengjøringsmiddel, en vaskepels, klut og en vindusnal er vanlige redskaper ved vindusvask. Høye vinduer krever teleskopskaft.


Jeg vasker vinduer hele året, og bruker isopropanol i minusgrader. Ha det i forvasken, altså i bøtten med oppvaskmiddelet, og vask vinduene som normalt. Vindusvask er ikke en lett jobb, spesielt hvis leiligheten er i høyhus.


Hvordan vaske vinduene ute i et høyt gulv, hvis du ikke kommer opp i vinduskarmen, da det. Det anbefales at man vasker vinduer 3-ganger i året – og i noen tilfeller.


Zalo i vaskevannet er et godt tips, og skal en vaske vinduer i et rom hvor det har. Enkelt og morsomt å vaske vinduer – etterlater ingen dråper eller striper. Forlengerskaftet gjør det lekende lett å vaske høyt plasserte- og høye vinduer.


Vaske høye vinduer

En magnetbørste for vasking av vinduer er tilgjengelig på markedet for. Har du sett en proff vinduspusser som i en vanvittig fart vasker vinduet elegant. Bruk teleskopstang hvis det er høye vinduer, så slipper du å rote med stige.


Dersom bestiller ikke spesifiserer noe spesielt vasker vi alle vinduene i huset. Det vil heller ikke bli satt opp stige høyere enn det som er forsvarlig for. Til vask av vinduer bruker vi derfor rentvannssystemer fra Aquilas, og om skitten.


Vedlikeholdskostnaden vil bli høyere jo lenger man venter med rengjøringen. Familien Bergsvik slipper å vaske de fire meter høye vinduene i stua.


I stedet holder sola og regnet vinduene skinnende rene. Dette gjelder spesielt hvis vinduene har. JM Services - Få bedre atmosfære og slipp inn sollys med.


Skinnende rene vinduer er tiltalende og slipper inn mer lys – noe som gir utslag. Skulle bygget være høyere enn dette, kan vi betrygge deg med at vi har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.