fredag 8. november 2019

Plen på rull

Fjernet du trær eller gjorde andre større inngrep i hagen i fjor, men rakk ikke å så plen? Du kan kjøpe ferdig plen på rull, og komme i mål. Ferdigplen raskt levert over hele landet. Prøv vår priskalkulator.


Vi leverer plen av høyeste kvalitet. Når du skal rulle ut plenen, er det bør du starte med å legge ut lange strekk først.

Legging av plen er ikke helt ulikt å legge parkett. I plenen er det benyttet de beste sortene av artene engrapp og rødsvingel for å sikre best mulig resultat over tid. Vil du rulle ut ferdigplen i mai kan du spare noen tusenlapper på å bestille fra riktig sted viser Dine Penger og Hage. Allerede etter to til tre uker er plenen klar til bruk, og ferdigplen er like solid som annen plen.


Selv om det er fristende å bare rulle ut plenen, er det forarbeidet som. En rull med ferdigplen er 1m² og en pall med ferdigplen kan ta opp til 70m².


Gress - frø eller rull ? For mange utgjør gressplen en stor del av tomta, og vi vil selvfølgelig ha den grønn, tett og flott. Ta kontakt med oss i dag!

Hvis du vil ha grønn hage i en fei, er ferdigplen på rull tingen for deg. Priser på ferdigplen. Hos oss kan du betale med kort, vipps, kontant.


I stedet for å så gress og vente på at det vokser opp, kan du i stedet på ganske kort tid rulle gress direkte på jorda. Rull på gresset. Men ferdigplen kan også. Les også: Ekspertens tips – Ferdig plen eller så selv.


Har du planer om ny plen i år? Skal du så selv eller rulle ut ferdiggress? Les hageekspertens beste tips, både for deg med og uten grønne. Flott plen på 1-2-3!


DIN LEVERANDØR AV FERDIGPLEN PÅ SØRLANDET. Sørlandet Ferdiggress leverer ferdigplen fra tirsdag til fredag.


Med ferdigplen kan du vandre barbeint i duggvått gress mens naboen venter på at frøene skal spire. Mattene rulles enkelt ut og plenen er klar til bruk i løpet av et. Slik får du best resultat med ferdigplen! Med plen på rull blir det flott og grønt mye raskere enn om du sår plenen.


Forberedelser før du legger plenen. Vent til dette har visnet, deretter kan du legge et tynt lag plenjord oppå den gamle plenen, rette av og rulle ut ny plen.

En plen bør være rett og i plan. Det anbefales å starte utrulling fra arealets lengste. Det kan ta opptil to år før plenen er ferdig etablert, og den må gjødsles.


Plenen gjødsles, klippes og. Arbeidsmessig er det omtrent like krevende. Hver rull er m lang, m bred og.


Små ruller med gress som er lett å håndtere, rulles ut og plenen ligger der klar til bruk. Hvor ofte og mye skal jeg gjødsle plenen ? Hvilke krav stilles til underlaget?


Så selv, eller rulle ut de grønne løperne? På bildet legges. Plen på rull = ny plen på dagen. Når vi har kapasitet, kan vi også legge plenen for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.