tirsdag 12. november 2019

Plexiglass ramme

Bilderammer, rammer for rømningsplaner, magnetrammer, plakatrammer og rammer for veggmontasjer. Tidløse og elegante pleksiglass rammer som setter motivet i fokus. Passer i alle type miljøer.


Pleksiglass er et ideelt materiale for alle typer rammer. Eik ramme 30×– plexiglass. Superfin ramme i eik med plexiglass.


Alle plakater passer i de mest populære rammestørrelsene som 21x(A4), 30x40cm, 40x50cm og 50x70cm, og du kan få din plakat ferdig montert når du. Foto- og bilderamme med passepartout.


Plexiglass ramme

Velg mellom hvit og svart plast eller mørkt tre (MDF). Eneste kriteriet galleriet har sagt er at må være plexiglass. Hva med en hvit eller sort vanlig ramme ? Her ser du hvordan det ser ut på.


Plexiglass ramme

Det er et høykvalitetsprodukt produsert i Europa og kjennetegnes. Brukt plexiglass ramme fra fotograf Arild Hjelm. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Rammer til fotokollasj. Klipsramme er perfekt dersom du vil ha en enkel og stilren løsning til bildene dine. I stedet for vanlig glass har denne klipsrammen plexiglass. Svart ramme med 5mm plexiglass.


Legg i ønskeliste. Ekstern InfoBeskrivelse. WallFrame49Plexi. Spare i ny ønskeliste. Du må velge følgende før du kan legge produktet i handlekurven. Spesifikasjoner. RAMME TIL PLEKSIGLASS TIL FOTO. Varekode: vises etter valg. Fine Art i glass og ramme. Produktet er lagt i kurven. Se din favoritt seddel på skrivebordet hver dag. En ny måte å presentere en seddel eller et bilde på. Sort ramme (20x20mm), passepartout, akrylglass.


Plexiglass er den ledende kvalitetsleverandør av akrylglass og de har. Akrylblokker med magnet, fungerer som fine bilderammer. Vi produserer i den størrelsen man ønsker. Selvklebende posterramme med magnetisk forside for bruk på glass og andra slette overflater.


Lerretsbilder gir gjerne rommet en enda lunere og varmere følelse enn bilder i rammer med glass eller plexiglass, spesielt nå det er matt lerret. Treramme med plexiglass. Utrolig fin, svart ramme i moderne stil. Enkel og minimalistisk.


God kvalitet og passer perfekt til postere. Kan henges både stående og. Kari Helen Johansen er vår multikunstner på rammeverkstedet.


Plexiglass ramme

Hun finner løsninger på det meste, og når regissør Ole Jørgen Grønlund kom. Refleksfritt pleksiglass har nemlig den gode egenskapen at lys fra lamper og vinduer ikke gir gjenskinn i glasset, samtidig som plakatene ikke skades av de skarpe. Eksempel på pris på innramming. For et lite tillegg i prisen kan vi ramme inn bildet med ArtGlass, og dette er det mest.


Optium Museum Acrylic er som navnet tilsier et akrylglass, dette betyr at. Liten og slank ramme med bilde. Med glass og passepartout. Laget av plexiglass i størrelsen 10xcm. Magnet på baksiden. Perfekt til kjøleskapet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.