fredag 15. november 2019

Smarte trappeløsninger

Smarte trappeløsninger

Slik som trappene, er også disse løsningene. Smarte trappeløsninger. Rommet under ei innvendig trapp er ofte et areal til besvær og frustrasjon. En stilig trapp kan fungere som et smykke i huset ditt.


Bare se på disse lekre eksemplene i betong, stål og tre! Ved hjelp av smarte løsninger kan du nå få utnyttet arealet under trappa maksimalt med. Trappen huser biblioteket.


Romdeleren Clou designet av Bouroullec-brødrene for Kvadrat, hyller trappen inn i skyen. Ok, noen av dem er bare sprø. Men kjeks er også godt. Det er ikke nok at have en god skurvogn.


Smarte trappeløsninger

Man skal også kunne komme ind i den! Kort sagt: Slike trapper er forbudt.


I blant er dessverre ikke slik og mange bygninger og trapper er utformet på en måte som gjør det vanskelig for rullestolbrukere å ta seg opp. Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan forvandles til smart oppbevaring, hjemmekontor eller en liten kosekrok. Med en slik åpen trapp vil det etter kort tid samle selg mye skitt og støv på. En vanlig «gjør-det-selver» klarer en trapp på en dag.


Nytenkning, smarte løsninger og moderne produksjonsmetoder gjør at vi fremdeles kan tilby spesialtilpassede kvalitetstrapper til våre prisbevisste kunder. Slik får du en spesialtilpasset trapp, som tar vare på helheten og passer til din stil i ditt hjem.


Min nabo planlegger trapp ned til hagen utenfor sin veranda, helt inntil min. Hele husrekkens smarte fasade blir utseendemessig ødelagt av. SMARTE LØSNINGER.


Smarte trappeløsninger

Skreddersydde løsninger for modulbasert oppbevaring eller bod under trapp. Alt laget på mål for ditt hjem. Left Passiv I rekkehuset vi hadde. En trapp med sambatrinn er en funksjo- nell løsning når plassen er begrenset.


Denne smale og tøffe trappen overrasker med sine smarte trinn og mange mulig-. Beschikbaarheid : stk. Trang trappeløsning deler faktisk boligen i to når det gjelder varmepumpe.


Vi leverer trapper både til nybygg og renovering. Kreative trappeløsninger med oppbevaringsrom! More information. Staircase Railings, Modern Staircase, Staircase Design, Stairways.


Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips. Hvert år dør mange som følge av fall i trapper. En sikker trapp behøver ikke å være kjedelig, sier daglig leder i Skadeforebyggende forum, Eva. Er det på tide å skifte ut den gamle trappen, eller kanskje du er igang med nybygg?


Her viser vi deg ulike typer byggemetoder, hvordan bygge trapper i terreng. Med moderne design og smarte funksjoner lager vi de beste trappene for deg.


Vi designer og produserer trapper for innendørs og utendørs bruk. Stryntrappa Garderobe, Kontor og Bod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.