onsdag 20. november 2019

Tetti våtromsplater sintef

Gode løsninger for stillas som inkluderer både foldestillas, rullestillas, fasadestillas og arbeidsplattformer. Vi gir deg tips til hva det er lurt å tenke på.


Du må følge forskriften om utførelse av arbeid når du setter opp et stillas, og du må vite hvor mye belastning stillaset tåler. Dette gir våre kunder forutsigbarhet, både med hensyn til pris og levering. Med leveranser både til private og industri blir vi hele tiden utfordret med hensyn til fleksibilitet, nytenking og forutsigbarhet.


SINTEF er akkreditert for produktsertifisering. Ikke alle har fått med seg at stillaser må sertifiseres før de kan. Ofte gjøres det forankringer i objektet som stillaset er montert inntil, for styrket stabilitet.


Enklere stillaser har med vekslende hell vært brukt av menneskene. Hos oss får du flere typer stillaser i aluminium, som er godt egnet for de fleste oppgaver i høyden. Stillas er ett av våre hovedprodukter.


Vi er dessuten svært. STRAND STILLAS, er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg. Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat. Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie.


Vår stillasguide tar deg sikkert gjennom letingen etter ditt stillas. Med hovedkontor i Verdal og avdelingskontorer i Bodø og Tromsø.


Tetti våtromsplater sintef

Stadig flere private oppdager at stillas er et rimelig og trygt alternativ ved diverse. Sammenlign pris på stillas og stige. Det er mange fordeler med stillaser. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Billiga aluminium stillas online. Velg fra ulike aluminium stillas med snabb leverans, gratis frakt over 9kr og Lave priser. Kjøp aluminium stillas hos oss idag!


Ingen ulykke skal skje i forbindelse med våre stillaser. Kvalitet er det. Tilgjengelige produkter vi variere mellom avdelingene. Vi kombinerer ofte stillas med andre tilkomstløsninger.


Tetti våtromsplater sintef

Alle stillasene er. Gjennom vår erfaring og ekspertise finner vi den optimale metoden - sikkert og kostnadseffektivt.


Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide stiger og gardintrapper, samt stillas. Vi kan hjelpe til med alt fra murerstillas og lett fasadestillas, til værbeskyttelsessystem, heiser og tribuner. Layher har mer enn års erfaring og er representert i over land.


Tetti våtromsplater sintef

Vi har det stillaset du leter etter og er behjelpelig når det gjelder spesialstillaser. Vi har ekspertise innen lett stillas, tung stillas,, tak over tak vi leverer alt av sikring til anleggsplassen (gjerder,heiser etc).


Vi har kapasitet til å ta på oss alt fra store. Era stillasutleie AS – stillas og lift – det er oss! Vi opererer på hele Haugalandet, og vel så det. I år har vi vært på banen og kan i dag tilby våre kunder.


Utleie av stillas pakker til private og proffesjonelle i Bergen og omegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.