tirsdag 24. desember 2019

Sliping av tregulv pris

Her er det jo stor prisforskjeller på markede men vi forholder oss til våre veiledende priser som er rimelig markedsregulert i henhold til. Sliping av tregulv : pr.


Sliping av tregulv pris

Vanlig standard parkett leveres med et slipe sjikt som gjør at vi kan slipe gulvene opptil tre ganger før de må byttes! Nesten alle gulv kan slipes og bli bedre enn. Hvilke gulv kan slipes ? Før du begynner å tenke på å slipe gulv, må du sjekke at akkurat ditt gulv er egnet for sliping.


Lamellparkett har et topplag i massivt tre. Veiledende priser. Gulvsliping Hei ønsker ca. Hytta ligger på. De aller fleste parkettgulv kan bli som nye etter sliping og ny toppbehandling. Det er slitesjiktet som er avgjørende for hvor mange ganger et gulv kan slipes. Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør. En utbredt feil ved sliping av gulv, er å gå for tidlig over til finere papir. Et utrolig slitt.


En billig måte å oppdatere hjemmet vårt på er år slipe tregulvene. Tregulv er både vakre å se på og gode å gå på, men de kan fort få stygge hakk og merker i. Få et gulv du kan være stolt av! Nytt gulv til en rimelig pris. Vi sliper gulv i området : Lillehammer, Hamar, Gjøvik, Moelv, Brumundal.


Hafjell, Kvitfjell, Sjusjøen. Fordeler med å slipe gulvet! Kvalitet og pris er sentralt vår filosofi som gulvslipere. Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god!


Sliping av tregulv pris

Resultatet er et helt nytt gulv – til en lavere pris ! Har du et gammelt tregulv, slitent og flere lag med maling? Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Parkettmannen tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv.


Befaring og pristilbud er selvfølgelig gratis. Vi er strålende fornøyd med sliping av fiskebein parkett! God pris, punktlig og et fantastisk resultat. Anbefales på det varmeste!


Sliping av tregulv pris

Rune Jacobsen, 19. Vi utfører parkettsliping. Kontakt oss for sliping, behandling eller rehabilitering. Vi jobber med det beste.


Ved sliping av tregulv er det viktig å bruke de profesjonelle og moderne maskiner. Mange års erfaring og helt nytt utstyr. Vi får jobben gjort - til riktig pris ! På grunn av kraftig prispress i byggebransjen legges det rimeligere tre-stavs parkett, som ofte har et så tynt slipesjikt at det kanskje bare kan slipes én gang.


Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd: Vår ambisjon er alltid at du. Men det å slipe gulv er ikke nødvendigvis en enkel prosess. Jeg kan også estimere pris per telefon eller E-post.


For deg som ønsker et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.