torsdag 30. januar 2020

Thule sykkelstativ bakluke

På utkikk etter et sykkelstativ til bil? Her finner du dem! Autoload autoload. For å finne ut hvilken av disse holderne som passer, finn. Godt stativ med plass til sykler. Bruk av sykkelstativer på karbonsykler skjer på eget ansvar og det er risiko for at rammen kan skades om klemmen festes for stramt rundt karbonrammen. Thule sykkelstativ bakluke. Enkelt baklukemontert sykkelstativ til kombibiler og sedaner (for tre sykler).


Uten tilhengerfeste er det mulig å feste sykkelstativ på bakluka på bilen. To kraftige fester. Position: FreeWay. Stødig og solid. Jeg har brukt den på Mercedes B-klasse, men passer flere. Baklukemontert sykkelstativ. THULE RACEWAY 2. Et sykkelstativ med høy standard og enestående fleksibilitet, konstruert for varebiler, minibusser og. Stativet sitter høyt slik at det. Lett å ta av og på, har plass til tre sykler og er. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Thule sykkelstativ bakluke

Antall sykler, stk. Vi har et stort utvalg av sykkelstativ til bil fra kjente merkevarer. Maks kapasitet. Er det noen som har erfaringer med slike stativer på Leaf.


For å frakte sykler kan du velge mellom sykkelstativ til tak, hengefeste eller bakluke. Julas andre sykkelstativ i testen, Hamron art. Sjekk priser på thule sykkelstativ bakluke.


Thule sykkelstativ bakluke

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp thule sykkelstativ bakluke billig i nettbutikkene. En campingutstyrsleversndør med respekt for.


Thule sykkelstativ bakluke

Har du ikke en takgrind eller tilhengerfeste, kan du velge å feste sykkelstativet på bakluken. Samtidig kjøpte vi et sykkelstativ til å ha på bakluka og i dag skulle vi teste det for. Transportkapasitet.


Belastning i kg. Vekt (ca.) i kg. Vårt utvalg av sykkelstativer lar deg ta med sykkelen overalt – praktisk og lettvint. Syklene kan låses. Det er bare å nyte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.