torsdag 13. februar 2020

Renovere hus fra 60tallet

Da var endelig husdrømmen i boks, og vårt hittil største prosjekt skal. PUSSE OPP HUS FRA - TALLET : Peisen er helsparklet og malt i en grågrønn farge som Cathrine har blandet selv, i likhet med alle malte. Pusset opp -tallshus: Totalrenoverte og fikk mer lys, lavere strømregning og fasjonabel utsikt.


Svært mange hus som er bygget mellom - - og -90- tallet begynner å få. De kan konkurrere om millionpott til renovering.

Solveig og Anders fikk «nytt» hus fra - tallet. Taket eller kjøkkenet? Eller er badet viktigst? Mange huseiere føler seg usikre når de skal pusse.


Skal du pusse opp et gammelt hus til dagens standard bør du ikke begynne med. Har sett oss ut ett lite funkis hus fra tallet som vi tenker å kjøpe å pusse grundig opp på innsiden, utsiden blir det nok bare maling. Men det måtte litt mer til enn bare å fjerne matchende teppe, tapet og gardiner fra - tallet.


Facade arkitektegnet hus Flensborg Fjord.

Familien Håkanson bestemte seg for å flytte fra en eldre villa med stor hage, til et hus som var enklere å. Renovering av ett hus fra - tallet – Del 2. Vi kommer rett inn i den østersbeige kjøkkenet med skjulte. Kjøkkenet er ferdig!


Det hadde kanskje vært enklere å bygge et hus helt fra bunnen av, men Eva Sagemo angrer ikke på at de valgte å modernisere det slitne huset. Bente Fosse og Tor Semming Mikkelsen brukte to år på å totalrenovere et hus fra - tallet, og sønnen Luka (1) ble deadline. Etter ett år i huset. Det er et enormt energisparingspotensiale i gamle hus, ifølge Anne Lien i. I ettertid var nok ikke tilbygget fra - tallet så heldig med tanke på å bevare husets særpreg.


En utvidet boligsalgsrapport er et must når du kjøper så gamle hus. Eneboligen fra - tallet framstår nemlig som alt annet enn et.


Emneord: oppgradering, renovering, energisparing, etterisolering, småhus, arkitektur. Huset på Årvoll – oppgradering av et hus fra - tallet.


I tillegg byttet de dører og de aller fleste vinduer i den gamle delen av huset vårt. Bygg- og våtromsgruppen er.


Ved en innvendig renovering vil man typisk bytte ut alle overflater (gulv, vegger, himlinger), renovere bad og kjøkken, legge nytt røropplegg og bytte det elektriske.

Prisene er veiledende og baserer seg på faktiske jobber som er utført av entreprenører på Mittanbud. Hvor stor del av huset skal du totalrenovere ? Når man skal pusse opp gamle hus, kan man ikke alltid velge.


Slik oppgraderte de huset fra 50- tallet. Det er gått trekvart år siden de kunne flytte inn i et nyoppusset hus. Hvordan står det til med isolasjonen i hus fra denne perioden? Familien renoverte 60-tallshuset til nesten nullenergihus og reduserte strømforbruket fra 52.


Problemet med fuktige kjeller gjelder dessverre for mange hus i Norge. Som mange andre eldre hus, bestod rekkehuset på Haslum av flere.


At lite hadde blitt gjort siden - tallet, brydde ekteparet seg lite om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.