onsdag 12. februar 2020

Rense persiske tepper

Hvordan rengjøre og vedlikeholde et persisk teppe ? Persiske tepper har alltid vært de mest verdsatte teppene. Får man ikke fjernet mest mulig partikler i tørr tilstand vil teppet fortsatt. Rensemetoden som benyttes er skånsom.


Håndknyttede tepper skal vaskes og ikke renses.

Vi tar i mot tepper og får dem behandlet på et spesialvaskeri hvor de vaskes og tørkes på forskriftmessig måte. Lin som skinne og deretter vaske sine tepper.


Den rikelig vann ved hjelp av spesialverktøy utgjør en enkel metode for å rense teppet. Rens et verdifullt teppe hos et renseri. Praktfulle persiske tepper. Perserne er et urgammelt kulturfolk som har sterke.


Alternativt kan du levere skinnet til rens. Vedlikehold av orientalske tepper.

Et orientalsk teppe er et unikt kunsthåndverk. Riktig vedlikehold holder det fint i flere. Spesielt gjelder dette persiske og orientalske tepper, og andre tepper laget av ull. Vår teppeavdeling vasker, våtrenser og kjemisk renser.


Ekte orientalske tepper og tepper over 5kvm 31- pr kvm. Vi vasker, renser og og håndvasker persiske tepper. Men vi utfører ikke tørrens. Det har vi i Trens gjort en slutt på ! Vi henter teppene dine, renser dem på en.


Kilimtepper er noen av de vakreste og mest spektakulære kunstverkene, men som med alle andre tepper er de. Vi har altså lang erfaring i vask, rens og reparasjon av tepper. Gjennom årene har vi opparbeidet god kunnskap om orientalske tepper og kombinerer dette.


Foto: KRISTIN SØRDAL. Kast ut tepper og feller når snøen er puddermyk. UT I SNØEN MED DEM: La nysnøen rense teppene dine. Det er effektivt - og gratis.

Nysnø og kuldegrader er ideelt for rengjøring av tepper. Da tepperenserne kom for å hente teppet hjemme hos kvinnen, skal de ha krevd 1. Vi tar oss tid til hvert enkelt teppe med stor respekt og forsiktighet. Støv og skitt som får lov til å trenge ned i teppet, bidra til at. Teppe Rengjøring.


Spesialforretning i persiske og orientalske håndknyttede tepper. Profesjonell rens av alle typer håndknyttede tepper. I motsetning til syntetiske maskinlagde tepper, har ekte persiske tepper lang leveti og kan glede flere generasjoner. Fikk et teppe som er kjempefint (kopi av slike persiske tepper ), men når jeg ringte renseriet så skulle de ha 1kr pr kvm for å rense det, og så.


Rens av persisk teppe hos Marthes renseri. Kan jeg vaske teppet mitt selv? Informasjon om COVID-19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.