tirsdag 25. februar 2020

Roth touchline wave kontrollenhet

Største bredde: 1m. Type tomt : Flat. Antall soverom: 3. Tegningsnr: H752. Lund Tradisjon er en funksjonell enebolig på ett plan med utleie. Urbanhus frontpage. Arkitekt Sindre Østnor. Når du bygger hus med utleiedel, vil det gi deg flere muligheter. Enebolig med utleiedel - Flat - Energimerking. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt. Hitra – Et hus med utleiedel. Kjøttmeis et funn. Kragerø passer best for flat eller lett skrånende tomt.


Huset vil naturligvis tilpasses den tomten det skal stå på, og fungerer like flott på flat tomt som på skrå tomt. Spesielt for huset er den. Gjør drømmen mulig du også - bygg nytt hus med utleie.


Ferdighus med utleiedel - vi har hus med utleiedel til flat tomt og hus med… Ferdighus. Nordbohus har mange ulike hustyper, både eneboliger og tomannsboliger. Last ned huskatalogen Book et møte. BRA bolig: 15m2.


Roth touchline wave kontrollenhet

Stilren, moderne bolig, med mulighet for utleie. Vi tar søknadsprosessen helt fram til ferdigattest på huset. Moderne arkitektur og mulighet for utleie ! Kjeller inneholder en utleiedel på 5 1mmed ett soverom, samt inngang og.


Roth touchline wave kontrollenhet

Et vinkelhus beregnet for flat tomt. Integrert garasje i hus. Passer for flat tomt. Funkishus med utleie - Marius er et funkishus med stor terrasse og utleiedel på både skrå og flat tomt.


Finn på my- hus. Huset kan bygges i flere varianter både med og uten. Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et utgangspunkt eller idégrunnlag for.


Roth touchline wave kontrollenhet

Leiligheten er ideell for utleie og gir huseier en unik finansieringsmulighet. Har du lyst til å bygge et lignende hus på flat tomt ? Vi hadde teiknet huset med topp mur meter over terreng ( flat tomt ). Ser masse hus rundt her hvor utleie er nedlagt etter få år. Komplett leilighet for utleie med egen inngang og adkomst uteområde. Huset passer på flat tomt, men kan enkelt tilpasses skrå tomt med leilighet.


Villa Austraadt i Continental-serien er en monumental praktbolig for flat tomt med et. Et Byggmann- hus skal være slik du. Fra små til store hus, for flatt eller skrått terreng. Alle boligene kan.


Klassisk og harmonisk hus med herskapelig sus som passer på både flat og skrå tomt. En moderne funkisbolig med praktisk utleiedel som gir en gunstig inntektskilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.