mandag 30. mars 2020

Snekker skyvedør

I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Etter å ha vurdert ferdighus har vi nå kommet frem til at vi ønsker å få et arkitekttegnet hus slik at huset kan tilpasses bedre tomta. Store vinduer på funkishus.


Snekker skyvedør

Selv om det ikke er noe galt i små vinduer på hytta. Så ønsker flere og flere store vindusflater som virkelig lar deg nyte utsikten og som sørger for mye godt lys. Et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter. En åpen stue- og kjøkkenløsning med store, høye vinduer gir mye god lys.


Andre husstiler. Drømmer du om store vindusflater og en åpen løsning, som både er funksjonell. Hvilke vinduer hadde huset opprinnelig? Sveitserstil kjennetegnes av krysspostvindu med to store rammer nede og et liggende eller to.


Bergen er en stor og moderne enebolig funkisstil med store vindusflater og terrasse. Dette er huset for deg som liker funkisuttrykket. Finn på my- hus. Den kreative vindusløsningen og husets originale fasade med utbygg og vinkler, er med på å gi huset et spennende uttrykk.


De store vindusflatene slipper mye lys. Våre moderne hus er designet med tidsriktig rominndeling med fokus på familiers ulike behov.


Disse husene har rette linjer og store vindusflater samt praktiske. Huset er praktisk med stue og kjøkken i den ene enden, og soverom og bad i den. Maksimal plass, rene linjer, store vindusflater og smarte og praktiske romløsninger.


Snekker skyvedør

Et moderne hus med stramme linjer, store vinduer og mange muligheter. Selv som lavenergihus, skulle huset ha store åpninger for å knytte inne- og uterommet sammen i et minimalistisk og stilrent design. Hitra har flere utleiemuligheter som fint smelter sammen med resten av huset om. Funkishuset består av.


Den moderne boligen har store allrom samt store vinduer som slipper inn. Se vårt brede utvalg av små og store ferdighus som kan tilpasses din tomt. Her kan du lese alt om våre boliger, se alle husmodellene våre og bestille.


Eller drømmer du om ekstra store vinduer som virkelig tar vare på dagslys og skaper en. Moderne bolig med carport, store vindusflater og fantastisk takterrasse! For skrå tomt, kan tilpasses flat tomt. Dette huset har over hundre ulike vinduer, men ingen gardiner.


Et originalt hus med et moderne uttrykk med store vindusflater og rene linjer som gir mange muligheter. Innvendig er det lagt vekt på store oppholdsrom og. Strandli er en stor og moderne enebolig med store vindusflater og glassrekkverk. Huset inneholder blant annet soverom, ba vaskerom og et stort kjøkken.


Snekker skyvedør

Med stramme linjer, store vindusflater og en herlig takterrasse er dette et drømmehus. Seti er en moderne husmodell med store oppholdsrom. Husets fasader prydes av vinduer med aluminiumskledd utside med fargen.


Huset preges av store vindusflater som går helt ned til. Selv med sine 110kvm virker huset stort da store vinduer fører naturen rett inn i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.