fredag 17. april 2020

Sotet glass peis

Sotet glass peis

På denne måten vil temperaturen bli så høy at sotet på glasset brenner. Avsetningen av sot og tjære øker når temperaturen i peisen er for lav, noe den fort blir når veden er fuktig eller hvis trekken er dårlig.


For å unngå problemene. Feilaktig fyring i peisen danner ekstra mye sot og bek. Hvis du har en peisinnsats med glassdører, går det ikke lang tid før all soten som fester.


Da er det kjedelig hvis hele glasset er dekket av sot som ødelegger sikten. JEG FÅR DET IKKE TIL Å BRENNE SKIKKELIG OG GLASSENE BLIR SVARTE AV SOT. Slik får du fyr i peis og ovn.


Det kan være uvant å. Denne nettsiden. Vaske vekk sot fra peisglass. Ja, dette fjerner sotet fra peisen. Dovre AS, forteller at glass er i vinden når det gjelder peisstrender. Heldigvis er det. Dere blir overasket hvor lett sotet forsvinner. Vi har tatt en side av glasset på hver peisovn med hvert sitt vaskemiddel, for å. Legg en bit med sink i ovnen sammen med veden når det brenner, dette vil rense glass og pipe for sot ! Og slik fjernes det.


FYR I PEISEN : Sørg for å ha god trekk i pipa, unngå fyring med døra til ildstedet. Vår bestselger underlagsplate! OBS: All vedlikeholdelse av peisovnen bør kun foretas når ovnen er kald.


Aduro Easy Clean- svampen. Du kan bruke noe du. Hytteavisens leser ”fnyser” av ekspertenes tips for å rengjøre sotede peisglass. Tull å bruke dyre kjemikalier, sier de. Vi spurte våre lesere. Fjern sot på glasset med et papir med vann, som dyppes i asken, tørk deretter. Lurer du på hva slags ildsted du skal velge – les vår artikkel om Peis, peisovn. Har du problemer med røykutslag og soting på glass på peisen ? Mang en frustrert peis -eier har brukt krefter på de.


Sotet glass peis

Glass er populært, og du kan få gulvplater i både klart og sotet glass, sier Eliassen. Mange av peisprodusentene lager gulvplater lager gulvplater som er.


Blir det for mye sot og aske, vil ikke peisen fungere optimalt. Etterpå tar du tørkepapir og eventuelt litt Jif Universal og tørker over glassflaten. Glassrens løser raskt og effektivt opp fastbrent sot fra glassdører i ovn og peis. Gjør slik: Spray på.


Sotet glass peis

Gir alvorlige etseskader. Underlagsplate 6mm sotet glass fasettslipt avrund hj. Har de spesielle ønsker til deres ovn eller peis ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.