onsdag 8. april 2020

Stillas til leie sarpsborg

Et stillas som dekker kvadratmeter, ferdigpakket på henger, koster 9kroner for én ukes leie. Leiepris på en varehenger med tipp koster kun kroner i timen. Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie.


Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat. Lett og brukervennlig stillas av merket jumbo. Ved behov for større stillaser, tårnstillas.


Hundskinnsveien Sarpsborg Kart. Driftsleder, stillas. BAS Maskinutleie tilbyr utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter.


Vårt utleietilbud består av et bredt utvalg maskiner og utstyr fra kjente. Velkommen til vårt kundesenter i Fredrikstad for utleie av anleggsmaskiner og annet utstyr. Så er det bare å hente enten henger eller stillas – akkurat når det passer deg.


Stillas til leie sarpsborg

De satser på utleie og salg både til privatpersoner og bedrifter. Lei det du trenger - når du trenger det! HALDEN: På rekordtid har Leid. Jeg har et pent brukt Jamax stillas som leies ut Pris ved langtidsleie etter avtale.


Tunejordet i Sarpsborg, hvor de regner med å være i gang rett etter nyttår. Ved siden av stillasutleie, driver Sembom også med utleie av tilhengere og.


Det begynte på rørleggerlinjen i Sarpsborg, før han begynte i lære hos Øivind. Du kan leie noen få timer eller flere uker.


Fliskuttere, pigghammere, tepperensere, store vinkelslipere, stillas, blandemaskiner… eller kanskje du bare trenger en. Stige Senteret: Leverandør av stiger, stillaser og rømningsstiger. Avdelingene i Halden og Sarpsborg er nemlig alltid åpne og de satser sterkt.


Digitalt oppsett. Fosby AS har vært medlemsbedrift i Sarpsborg Næringsforening siden. I årenes løp ble driften utvidet til også å omfatte kran, anlegg, stillas og utleie av.


Hopp til hovedinnholdet på siden. Hos Obs Bygg kan du leie verktøy til de aller fleste formål. Vi har spesialisert oss på utleie og montering av stillas i alle størrelser. Vi leverer tjenester både for bedrifter, og privatpersoner.


Ta kontakt idag. Vi kan hjelpe til med alt fra murerstillas og lett fasadestillas, til værbeskyttelsessystem, heiser og tribuner. Arbeidet utføres av profesjonelle og faglærte. TBU leverer til industri, entreprenører og privatpersoner.


Alt du trenger til ditt byggeprosjekt! Stadig flere private oppdager at stillas er et rimelig og trygt alternativ ved diverse. Utleie av utstyr, maskiner og stillas.


Din komplette leverandør av forskaling, stilllas og forbruksvarer i Norge. Hvorfor eie når du kan leie ? Ramirent har alt av maskiner. Stillashenger 79kvm, Arbeidsareal: 79kvm, kr. De har alt fra stillas og lifter til små gravemaskiner og andre mindre anleggsmaskiner.


Stillas til leie sarpsborg

I tillegg har de. STILLAS har aldri vært enklere! Jernbane Gata Sarpsborg. Kontakt oss når du har behov for å leie maskiner og utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.