torsdag 16. april 2020

Strekkmetall trappetrinn

Strekkmetall trinn. Røffe og solide trinn. Det egenproduserte strekkmetallet sveises til ramme av 3- og mm plate, og underliggende bærejern. Bra sklisikkerhet i. STREKKMETALL TRAPP.

Lysåpning på ca. Galvaniserte trappetrinn med barnesikringslist, repo ståltrinn stål strekkmetall. Skreddersydde trappetrinn og plattformer. Flytt deg trygt, uten å skli, selv i kritiske, våte eller glatte forhold.


Vårs sertifiserte plattinger og trappetrinn er sklisikre og. For industri, rømningsveier, kompletterings- og entretrapper. Trinnene er sklisikre. Har høyere friksjon enn betong.

Metseparten er lagerført for omgående leveranse. Våre trappetrinn og reposer. Vanger leveres som flatstål, UPE eller HEB profil. Vi leverer trappetrinn og leidertrinn av gitterrist, perforerte trinn, trinn av strekkmetall, byggeplasstrinn.


Trappetrinn av gitterister. En slik trapp er svært enkel å bygge, men den blir ikke bredere enn trinnene kan bære – ved mm tykke trinn : inntil en meter. Slik bygger du en opplektet trapp.


Alt i varmforzinket utførelse. Design trapper, vanger under trinn, rustfritt rekkverk m glass, tre kombinert med stål. Utvendige rømmningtrapper. Mye av vårt fokus er på produkter med huller i som gitterrister, trappetrinn av gitterrist, perforerte plater, sveiset- og kreppet gitter, vevet metallduk, strekkmetall.


Vårt ledende produkt er gitterrister i alle tenkelige utførelser. Kjøp strekkkmetall i stål og i aluminium til billige priser hoss e-BYGGSTORE. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.


Jeg har strekkmetall trapp på romerike, og kan vel si at det er den glatteste trappa jeg har vært borti noensinne! Dreneringshull sikrer.

Utgangspunktet er ståltrapper med gitterrister som trinn og repo, men vi leverer også med for eksempel platetrinn. Leverer og monterer trapp - og rekkverksløsninger både innendørs og utendørs, til privatboliger og forretningsbygg. Ditt søk på strekkmetall as bodø ga 1. Sett opp en barnegrind som hindrer at uhell kan skje. Se alle dimensjoner av trappetrinn våre i rustfritt stål.


Rsklisikkerhet. Rustfritt stål trinn - Bestill og få levert - enkelt og raskt. Innvendige trappetrinn leveres også etter kundens ønske. Sign in to reply. Kjell T Svindland.


Produsent av strekkmetall, produserer og leverer de i alle materialkvalit. Lindesnes - tidl. Utstyr for montering og oppstilling av trapp med kombibjelke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.