tirsdag 5. mai 2020

Stillas

Søk blant alle typer ting i hele Norge! Alutec er landets ledende produsent av stillas. Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter. Kjøp et stillas tilpasset dine behov direkte på nett.


Vi gjør det enkelt å velge riktig stillas som passer deg!

Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Utvidbart stillas i tre etasjer produsert i kraftig aluminium. Første etasje gir en plattformhøyde på m, første og andre etasje gir m og alle tre etasjene gir. Stillaser og plattformer.


Er du på utkikk etter stillas, stillasdeler eller utstyr? Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder.


Hos oss finner du et stort utvalg av stiger og stillas i alle størrelser og modeller, slik at du på en praktisk og sikker måte kan utføre ditt prosjekt.

Alle som arbeider med og fra stillas, skal ha opplæring som. Ofte gjøres det forankringer i objektet som stillaset er montert inntil, for styrket stabilitet.


Enklere stillaser har med vekslende hell vært brukt av menneskene. STRAND STILLAS, er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg.


Hos oss får du flere typer stillaser i aluminium, som er godt egnet for de fleste oppgaver i høyden. Vi er dessuten svært. Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat. Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie.


Vår stillasguide tar deg sikkert gjennom letingen etter ditt stillas. Hos oss kan du leie stillas enten du har et stort eller lite. Trenger å leie stillas ? Har du det travelt?


Må du ha stillaset klart i morgen? Kontakt oss idag! Med hovedkontor i Verdal og avdelingskontorer i Bodø og Tromsø. Det er mange fordeler med stillaser.

Stadig flere private oppdager at stillas er et rimelig og trygt alternativ ved diverse. Ingen ulykke skal skje i forbindelse med våre stillaser. Kvalitet er det. Billiga aluminium stillas online.


Velg fra ulike aluminium stillas med snabb leverans, gratis frakt over 9kr og Lave priser. Kjøp aluminium stillas hos oss idag! Sammenlign pris på stillas og stige.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Gode løsninger for stillas som inkluderer både foldestillas, rullestillas, fasadestillas og arbeidsplattformer. Vi gir deg tips til hva det er lurt å tenke på.


Du må følge forskriften om utførelse av arbeid når du setter opp et stillas, og du må vite hvor mye belastning stillaset tåler. Dette gir våre kunder forutsigbarhet, både med hensyn til pris og levering. Med leveranser både til private og industri blir vi hele tiden utfordret med hensyn til fleksibilitet, nytenking og forutsigbarhet.


SINTEF er akkreditert for produktsertifisering. Ikke alle har fått med seg at stillaser må sertifiseres før de kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.