tirsdag 19. mai 2020

Store skyvedører inne

Innfelte skyvedører. Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen. Du kan velge tilpassede løsninger til. Trenger du mer gulvplass er skyvedører en genial løsning.


Til store skyvedører kan vi levere to skinneløsninger.

Den ene heter EKU Porta HMT og bygges inn i en dobbel vegg. Se gjennom vårt store utvalg av farger og design for å finne den skyvedøren som passer din stil. Skyvedør til innendørs bruk skaper en bedre romløsning og kan.


Slipp hagen inn i stuen. Monterer du skyvedører mellom inne - og uteareal, kan du bruke store glassflater. Dette åpner opp for rikelig med oppkvikkende dagslys.


Våre skyvedører er godt isolert og holder kulden ute om vinteren og varmen ute om.

Skyvedørene holder kulden ute om vinteren og varmen ute om. For innendørs bruk tilbyr Schüco uisolerte skyvedører. Store skyveelementer kan med fordel ha heve-skyve funksjon for å minske friksjonen og vekten ved. Jeg vil ha en innendørs skyvedør som er 5m bre men lurer på hvor.


Vi har også vinduer og. Butikken OG STOR LAGER EIKVEIEN 28. Vi kan levere alle våre innvendige dører som skyvedører. SKYVEDØR 2-FLØYET. Med enkel betjening og robust. Oppretthold et komfortabelt inneklima. Behold et komfortabelt innemiljø. I større grad enn tidligere ønsker vi naturen og lyset tett inn på oss - hele året. Vår Sapa Terrasseskyvedør er godt isolert og gir mulighet for store åpninger og mye. Alene god nok grunn til å velge Magnor Skyvedør.


Kan leveres i store høyde og bredder. Dagens trender betyr gjerne vinduer og dører fra gulv til tak.

Om ønskelig leveres dørene ferdig. Ventil gir lufting og luftsirkulasjon uten å måtte åpne vinduene eller sette inn ventil i veggen. Mangel på gulvareal og at dører tar for mye plass er en stor grunn til dette.


På skyvedører inn til rom man ønsker å låse, for eksempel ba kan tilbehør som. Den isolerte skyvedøren er svært enkel å manøvrere og løper smidig med doble boggihjul på en rustfri skinne.


Moderne eller klassisk? Vindus- eller skyvedør ? Finn din nye innerdør i vårt store utvalg. Flere av våre innerdører kan også brukes som skyvedør.


En stor og god skyvedør kan viske ut skillet mellom inne og ute. Konstruksjoner som er slanke og har store rammer som slipper inn mye lys. Veranda er markedsledende norsk produsent av kvalitets skyvedører i vedlikeholdsfri aluminium. Til forskjell fra mange andre dører på markedet.


Hos Kvik finner du. Schüco er det bare en tynne usynlig linje mellom ute og inne. Få dører i tre og la naturen flytte inn i ditt hjem. Hent inspirasjon på våre nettsider i dag.


Svarte Unique skyvedører fra Swedoor Skyvedør, Interiørinspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.