onsdag 20. mai 2020

Stubbefresing østfold

Vårt arbeidsområde omfatter i hovedsak : TREFELLING – LINJERYDDING – STUBBEFRESING. Fjerner stubber og røtter på en effektiv og skånsom måte!


Vi utfører alt innen felling av trær og stubbefresing for private, bedrifter og everk. Vis treff direkte i firmanavn. Fredrikstad og Sarpsborg, og vi utfører oppdrag hovedsakelig i Østfold. Trykk for å vise flere1Ingen.


Stubbefresing østfold

Oppdrag utføres i Østfold, Oslo og Akershus. Gratis befaring. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Maskinen er manuelt betjent, men pga.


Den som noen gang har fjernet en stubbe vet hvor tungt det er. Med en stubbefres går. SEKSJONSFELLING. Aksjekapital, 0. Antall ansatte, 1. Viken, Vestfol Telemark, Oslo.


Vi påtar oss oppdrag i hele Follo, Østfold og Oslo. Vi tilbyr stubbefresing etter ønske. Ta kontakt for nærmere informasjon. Mer bedriftsinformasjon og andre bedrifter i bransjen.


Utleie av utstyr. Vi har over års erfaring med trefelling, linjerydding og skogsarbeid og har jobbet for de største E-verkene i Østfold og Akershus. Offisiell foretaksinformasjon. Stiftet: Registrert: 11.


AS driver med alt innen beskjæring, trefelling, stubbefresing og hagearbeid. Buskerud og Vestfol men vi tar også på oss jobber i Østfold og Telemark.


Se eksempler på pris trefelling, stubbefresing mm. Fylkesmannen i Østfold, Ytre Hvaler nasjonalparkstyre, Miljødirektoratet. Kvist og flis etter ev. Eller kanskje en.


Stubbefresing østfold

Fin demo i Østfold i dag med FSI B20. En liten maskin med enorm kapasitet. Alltid morsomt med. AS hovedsak i Indre Østfold, men kan også ordne med avtaler i resten av Østfold.


Stubbefresing østfold

Vi kan også påta oss annen hage arbeid etter avtale. LARS HONNINGSVAAG TREPLEIE OG STUBBEFRESING. Stubbefresing er et rimelig alternativ til fjerning. Lars Honningsvaag er ISA Board-Certified Master Arborist og en ledende aktør innen profesjonell.


Spesialist på trefelling og stubbefresing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.