mandag 18. mai 2020

Tømmerhus

La drømmehuset ditt bli virkelighet med Kontios tømmerhus og tømmerhytter. Kontio er verdens største produsent av tømmerhus og tilbyr en omfattende. Det meste av oljebeisen er slipt av for å få huset til å tørke. Fuktig tømmer og rød blomsterbukk setter Kari.


Tømmerhus kan få fuktproblemer.

Aito Laftehus : Produsent av autentiske trehus fra finske Lappland - Hus og hytter basert på sakte voksende furu fra Finsk Lappland. Vi har ganske mange katalogmodeller innen tømmerhus. Så langt har ingen bestilt en modell slik den er på nettet.


Alle hus tilpasses dine behov og ønsker. Lagre siden og gå gjerne. Les mer om tiltak på tømmerkonstruksjoner. Energisparing i.

Hvorfor bo i tømmerhus ? Uten laftehuset og jordtaket med nevra under, er det vanskelig å se hvorledes den norske kulturen hadde utviklet seg. Vi har ennå ikke levert like tømmerhus – vi liker å si at vi “syr etter kundens ønske”.


Det finnes like mange måter å utforme et laftet hus på som det fins kunder. Vi garanterer deg et Norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser! Vegger i 8" massiv furu gir et jevnt og stabilt inneklima med tanke på temperatur og fuktighet.


Pustende vegger gir. LATLAFT operererutelukkende i det norske markedet, gjennom å tilby tømmerhytter produsert i. Moderne tømmerhus fra Finland - kvalitetshus med sunt og behagelig inneklima! Et hus med mye plass og til en.


Finske tømmerhus og trehus med skandinavisk design. Håndlaftede tømmerhus er naturvennlige – ved produksjon blir det minimalt med produksjonsavfall. Takket være naturlig avbarking bevarer man ved.


Produksjon av tømmerhus i produksjonsanlegget til “IS” i Valmiermuiža. På tømmerhusproduksjonsanlegget vårt er det for tiden installert to produksjonslinjer.

Vi spesialiserer oss i konstruksjon av ulike tømmerbygg – bolig, badhus, sommerhus og hytter, lysthus, campinghus, massive. Morgan tømmerhus er i elegant design med saltak, delt inn i tre rom.


Et fint anneks som kan brukes til nye. Materiale av nordisk gran av høy kvalitet, valgt med. SMB - Gamle laftede tømmerhus. Finn din nærmeste Kuusamo-forhandler.


Bygging av moderne tømmerhus i over år. Vi har samlet annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt. Vi liker det som er ekte og har en historie. Arne Petter (64) setter opp nytt hus i Vefsn etter en 1år gammel byggtradisjon: – Vi går mot strømmen.


Med badekar på hemsen og moderne kjøkkeninnredning, er det 2år gamle huset blitt nytt. Flyttet et helt tømmerhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.