onsdag 3. juni 2020

Stramme fjær på garasjeport

Montering av vaier og oppspenning av fjær. Press port lett inntil pakning. Under oppstramming og bruk vil fjærene være under stort spenn. Vær forsiktig og.


Er fjæra allerede festet til brakett, så starter vi opp med å stramme til fjæra. Har fått tak i en eldre brukt dobbel garasjeport av merke Overhead.

Jeg strammet fjærene slik at porten går mest mulig "av seg selv". Dette er kun til fjærene er strammet opp. Når du nå skal stramme fjærene trenger du egentlig såkalte fjærspaker, disse passer i sporet på fjærene. Tror det var snakk om eller omdreininger på fjæren - og da var det fryktelig stram.


Viktig: Husk å stramme unbraco skruene på tannhjul til fjærlås ! Del av film om montering av garasjeport. Her monteres selve garasjeporten. Denne filmen er en.

Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Fjærbrudd sikringen. Gå til venstre fjær med rød strek på.


Stram opp fjæren med opptrekkerne i. Må nok stramme fjærene mer enn oppgitt i monteringsanvisningen. Når garasjeport beslaget er. Fare på grunn av stramme fjærer.


GARASJEPORTER - AUTOMATISKE PORTAPNERE. Sett den ene staven inn i rød opptrekksnelle (løsne låseskruer) og stram fjær ved å vri staven. Om porten står av seg selv i midtstilling, er fjærene stramme nok.


Har du portløfter til din garasjeport, kan det hende at du må justere styrken på portløfteren. Du må også stramme fjærene ordentlig slik at garasjeporten er balansert.


Når du skal montere din Eurodoor garasjeport er det noen få viktige, men. Når du monterer vaierene på hver side(før fjærene strammes ), sørg. Vi tilbyr et stort utvalg av garasjeporter med Europeisk standard og portåpnere til en fordelaktig pris.


Garasjeporter tilgjengelig i mange typer og design. Grandal garasjeporter. Vi hjelper deg med anbud på garasjeport.

Så trenger noen som kan sette veier på plass og stramme begge fjærene. Hevearm med fjærbolt. Hvis garasjeporten er den eneste åpningen i strukturen, sørge for at alt du trenger er.


Det er nøye at porten blir. H skal monteres til venstre. Portbladet skal festes på en sikker måte i helt åpen stilling før fjærene strammes. Rbeslag er fjærene ferdig montert og strammet på takskinnene fra fabrikk.


Vaiere skal monteres slik når. Justere garasjeporten fjærer på egen hånd kan være vanskelig, men mulig hvis. Nå holder begge stenger, sakte bevege membranen til høyre for å stramme til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.