mandag 22. juni 2020

Støttemur av naturstein

Husk også at jo høyere mur du skal bygge, dess større krav stilles det til massene som ligger bak. En tørrmur tåler litt bevegelse, men jo høyere muren skal være. Granitt eller Larvikitt. Fordelen med å bruke mur av naturstein er at denne typen er soli meget vakker og krever lite vedlikehold.


I tillegg gir disse murene en veldig god stabilitet i. Ulempen med naturstein er at murblokkene ofte veier mer som gjør at en må bruke maskin for å sette muren opp.

Kontaktinformasjon. Leverer noen naturstein beregnet for stabling med muskelkraft? Hei Jeg lurte på om noen har erfaring eller gode tips ved muring av støttemur i naturstein ? Det er ikke tørrstabling, men sprengt stein i størrelse.


En røff mur av naturstein passer godt i hagen. Her viser vi deg hvordan du raskt og enkelt bygger en natursteinsmur. Vi lagar murar i alle variantar.


Alt frå små dekorative hagemurar til store støttemurar. Typiske oppdrag er praktiske avslutningar av skrånande.

Støttemur av naturstein. Kan brukes til forholdsvis høye murer, og bygges uten bruk av mørtel. Nedenfor er det bilder av ulike typer støttemurer, som for eksempel Boston Antikk, Megaloc, Megastone og.


Skal du bygge en støttemur av naturstein, eller reparere en gammel grunnmur? Her kan du lære om prinsippene i tørrmuring. Ferdig mur skal ha størst mulig stein i bunnen og ellers god fordeling av blokkstørrelse med god forband og fortanning.


Hva med å bruke noen av de peneste steinene til å lage en liten mur i naturstein ? Som tenkt, så gjort. Veiskjæring hvor en forholdsvis stor høydeforskjell mellom vei og tilstøtende terreng tas opp ved en støttemur i naturstein kombinert med bevokst. Den rette betegnelsen er vel tørrmur i naturstein, da vi ikke bruker støyp. Naturstein og teglstein.


En støttemur kan lages. Bak støttemuren kan du plante vekster som ytterligere vil fremheve steinmuren og gi uteområdet et flott utseende. Også rundt bed kan en liten mur skape trivsel og.


Dette garanterer entreprenører og sluttkunder en funksjonell støttemur med bedre egenskaper enn en tilsvarende mur i naturstein. Spesifikasjoner. Finn den rette steinen til ditt hjem.


Vi har steinmaterialer til mur, trapper og belegning. Asak Miljøstein introduserer nå Verti-Block, en stor støttemur beregnet for profesjonelle landskapsprosjekter.

Terasse bygd i mur av naturstein med skiferdekke. Muren håndteres maskinelt og. Skifer, granittstein og naturstein. Ble ferdige før tiden og til en god pris.


De satte opp støttemur rundt tomta med trapp. Anbefales på det sterkeste! Tonje Grønning Lund. Kragerø naturstein gjorde.


Med mur av naturstein har du muligheter til en "skreddersydd" løsning. Tørrmur av skifer og granitt danner støttemurer som tar opp terrengfall.


Med naturstein er det mange alternative steintypar. Ein mur kan vere einsidig – som støttemur mot terrenget, eller dobbeltsidig, som eit element for å skilje. Vi dekker blant annet Verdal, Steinkjer, Levanger, Stjørdal og Trondheim. Vi kan hjelpe deg med alt fra frostsikring og grunnarbeid til legging av naturstein og skifer i det mønsteret du ønsker.


Ta kontakt med oss for et godt tilbud på støttemur Drammen! Stoneart har stein- og skiferprodukter til vegg, pipe og mur. Vedlikeholdsfritt og varig. Vi murer opp for å få bedre utnyttelse av terrenget, og vi lager støttemurer for å holde på fyllmasser.


Ved å benytte naturstein i murene kan både uteplassen i. Det vert sagt at ein flott mur er eit stykke kunst, og vi strevar difor alltid etter å levere eit produkt ein kan vere stolt av i mange år. Sjå eit utval her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.