mandag 8. juni 2020

Støydempende glass

Det er først og fremst andre ting som. Støydempende glass. Normale isolerglass reduserer lyden merkbart, men ikke alltid tilstrekkelig. Derfor er det utviklet.


Støydempende glass

Glasset fjerner unødig lyd og skadelige effekter fra støy. Dette gir et glass med god. Hvis roen forstyrres. For den lavfrekvente.


Har du eldre vinduer i huset ditt, har du helt sikkert lagt merke til at de ikke er spesielt gode på å dempe lyd. Og selv om det kanskje er praktisk å kunne s. Her har vi fjernet ca 5gamle vinduer og erstattet disse med. På Sola Kulturhus er det brukt flere forskjellige glasskombinasjoner. SST, ganger sst i 3lag energiglass, sikkerhetsglass.


Produktegenskaper støydempende glass. Teknisk informasjon. Miljøvennlige glass produsert hos en miljøfyrtårn sertifisert produsent!


I isolerruter med laminert glass, bør det laminerte glasset plasseres som det indre for å oppnå best lydisolering også når det er kaldt ute. Vinduets støydempende. Med enkeltglass bedres dempingen jo tykkere glasset er, om det er laminert med PVB-folie eller med en akustisk PVB-Folie.


Isolerglass demper støyen radikalt. Installerer støydempende glass på kaien. Restaurantselskapet Inventum i Haugesund investerer nå over millioner kroner i oppgraderingen.


Gilje vindu i dimensjon 50xmed støydempende glass. Først da er det. Ulike tykkelser i glasslagene øker støydempingen. Bor du nær en traffikert vei eller ved et industriområde?


Da bør du vurdere glass med støydemping. Det finnes flere ulike varianter, og kan. Såvidt jeg har forstått så gir laminert glass best effekt mot høyfrekvente lyder (f. eks elvebrus), er det evt. Andre begreper som brukes er støydempende glass og støyisolerende glass.


Fakta om støydempende glass. Lyd beveger seg igjennom luften i bølger. I vinduer med et enkelt glass fortsetter lyden så å si ufortrødent gjennom ruta, nesten. STØYDEMPENDE GLASS.


Glasstykkelser og avstand mellom glasslagene påvirker graden av støydemping. Spesielle myke laminatmaterialer er utviklet til støydempende glass for å oppnå god. Et godt isolert glass kan bli ekstra kaldt på utsiden ettersom varmen ikke. Våre standard H- glass er godt lydisolert, men stilles det spesielle krav leverer vi egne lydvinduer.


Del dette innlegget. Platenes lave vekt og harde flate gjør Hammerglass til et populært valg både ved prosjektering og skifte av glass. Nanoteknologi bidrar til at tilsmussing av eksos.


Se vårt utvalg av vinduer og dører. I hovedsak brukes 2-lags superenergiglass med mm luft eller argon. SOLDEMPENDE GLASS : Glass som stopper UV-stråling.


Støydempende glass

BCONTROL støydempende glass er enkelt å montere, og det er en effektiv og kostnadseffektiv løsning for å oppleve en behagelig stillhet i bilen. Vi anbefaler å bruke solglass i fasader vendt mot sør og vest.


Støydempende glass

Kontakt oss for tilbud. Du kan i tillegg velge støydempende glass dersom du bor i et område med mye.


Tykkelse på glasset, avstanden mellom glassene og om glassene er laminert eller ikke er alle faktorer som forbedrer støydempingen på et glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.