tirsdag 30. juni 2020

Vask av fliser og fuger

Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli mugg eller sopp på fugene. Derfor er det viktig å vaske dem hver gang du vasker badet.


Deretter vasker du godt med vann og lar de tørke helt. Legg på ny fugemasse: Bruk fugepistol og fyll fugene med ny og bedre fugemasse.


Du vasker og vasker, men flisene og fugene ser fremdeles ikke skinnende rene ut. Kjenner du deg igjen?

Såperester, kalk og smuss fester seg. Vi har spesialprodukter til vask og rens av alle overflater og med enkle trinn er jobben gjort raskt, med perfekt resultat! Få liv i ditt gamle flislagte gulv.


Rens overflaten etter fuging. Misfargede fuger kan ødelegge helhetsuttrykket til et ba. Når fugen så har tørket. Om du vasker flisene med et produkt som ikke er tilpasset fliser kan det legge seg.


Fugemassen har. Har fugene mellom flisene dine begynt å se litt misfarget ut?

Da trenger du en elektrisk tannbørste - og. Det kan være ekkelt med skitne fuger på badet, men dette skjer hos alle. Og vi har løsningen, se her.


På badet har vi gjerne fliser på både gulv og vegger så å holde så mye. Silikonfuger må jevnlig rengjøres. Elastiske silikonfuger er hyppig anvendt i våtrom.


I tilfeller der skitten ikke skyldes mugg kan du starte med å vaske fugene med en svamp eller langhåret neglebørste. Slik maler du flisene på badet. Hvor ofte du bør vaske gulvet avhenger av gulvtype og hvor mye det blir brukt. Her finner du en guide til vasking av gulv, enten det er i tre, laminat.


Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene enklest mulig. Vi gir deg noen gode råd om hvordan du fjerner kalk fra dusj og fliser på badet.


For å unngå dette, er det viktig å skylle fugene godt med vann før du bruker. Synes du flisene og fugene på badet ditt har mistet glansen, da har vi rådet som vil få dem til å skinne igjen. Vanlig pris kr 19. Overflaten såpes inn med børste eller skuresvamp.


La det sitte i 5-minutter og vask av med rent vann. Noen tror at skuremiddel er det som skal til for å fjerne kalk i fuger og vanskelige flekker på fliser.

Nei, nei, og atter nei, er min kommentar til det. Vi har et ti år gammelt ba der de mørkegrå fugene på gulvet har blitt misfarget. Noen ganger er det bare skitt som har samlet seg, og en rask vask kan.


Han påpeker at det i dag gjøres preventive tiltak når flisene på badet. Anyway, har tidligere gått i fella å vente for lenge med å vaske bort fugeslør og overskytende fugemasse etter fuging av fliser.


Fliser og fuger kan med fordel. Såpe, kalk og hudfett kan legge seg på flisene som et lag med smuss – og kanskje det nå er på tide å vaske dem skikkelig? For å få gode resultater, kreves det at du starter med å vaske og rense flisene.


Vaske fliser og fuger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.