mandag 13. juli 2020

Takess takplater

Finnes i flere forskjellige format og dekorer. Her i dekor 14TF. Du kan velge mellom en bred og en smal variant.


Takess takplater

Ferdigbehandlet foliebelagt himlingsplate, profilert på alle sider med not og fjær og v-fug. Benyttes i alle rom som ikke krever. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Uåpnet pakke med 6stk: 300kr. Enkeltplater 30kr per stk. Har du takess plater fra før er det mye jobb å få taket slett. Man kan så klart sparkle alle fuger i takplatene, men dessverre er det slik at platene beveger seg og.


Klikk for større. Som ny eier er det et sterkt ønsket om å gjøre det vakkert, og da er ikke et innrøkt. Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling.


Med våre klassiske, ferdigmalte takplater i spon setter du. Takplater, himling. Inspirasjon er tildelt det felles. Fyldig monteringsanvisning ligger vedlagt hver pakke.


MM ARBOR FERDIGMALTE TAKPLATER. Platene monteres på tvers direkte på avrettede lekter eller bjelker. Langsgående montering med kubbing. Kan takplater (himling) males?


Jeg tenker på disse " takess " e. I prospektet er takplatene beskrevet som "plankett strukturplater". Jeg leste med stor interesse det du skrev om tak-ess -plater og gipsplater. Skifte noen Agnes takplater (Agnes takess ). Hei Jeg har fått en lekkasje i stuen og takplater må skiftes. Legge takplater, takess, og listing.


Takess takplater

Jeg ønsker tilbud på legging av takplater, ca kvm. Det er sammenhengende rom, stue, gang og kjøkken. Spiker=skadede kanter på takess. Er det noen som har en skruedimensjon å anbefale?


Skriver på vegne av en annen som ikke er medlem her: Hei, alle sammen. Jeg bor i et hus med masse takess takplater. Jeg vil ha glatt og jevnt.


Takess takplater

Forestia takplater selges da de ble overflødige:) Nypris. Alternativ til gips er himlingsplater av spon, også kalt tak-ess. Huntonit Symfoni fardigmalt takplater har en litt mildere og mer elegant trestruktur.


Himlingsplater i spon, også kalt tak-ess -plater, er foliebelagte plater som er raske å montere og har den fordelen at det kan skrus og festes ting rett i takplatene. Nederste lag er takess takplater som spotene er installert i. Det "gamle" taket som ligger over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.