torsdag 2. juli 2020

Vannlekkasje kjøkken

Vannlekkasje på kjøkkenet. Hva er det første du bør gjøre når en vannlekkasje oppdages? Hvis du mistenker at problemet stammer fra bad eller kjøkken bør du også unngå å bruke vann.


Etter tre til fem dager kan det allerede være for sent å begynne tørking av problemområdet. Trenger vannet gjennom et gammelt gulv, eller oppstår det lekkasje.


Slipp denne siden av deg selv løs på andre rom enn bad og kjøkken.

Når sensoren registrerer vann eller en lekkasje utløses en alarm samtidig som. Stoppekranen eller stoppventilen er vanligvis plassert på kjøkkenet eller på badet ditt og vil øyeblikkelig stenge av vannet til huset ditt. Neppe et veldig hyggelig syn å møte i kjøkkenet. Foto: Polygon AS.


De har systemer og nettverk av skadeforebyggingsselskaper som man raskt kan få hjelp fra. Teknisk forskrift stiller krav til vanntett sjikt som forhindrer skade på bygningsdeler hvis det blir lekkasje.


Nå ønsker krefter i forsikringsbransjen. På nye kjøkken er dette standar men svært mange har eldre. Noe av det viktigste når en lekkasje oppstår, er å oppdage og stanse den raskt.

Om en lekkasje pågår lenge uten at du merker det, kan det fort bli veldig kostbart. Underlaget koster noen hundrelapper, og er en billig forsikring.


Vi har dyktige samarbeidspartnere som hjelper deg raskt ved vannlekkasje eller vannskade. Fyll ut og send inn din skademelding her.


SKREKK: En av de dyreste og mest vanlige skadene på bolig er vannskader. Nesten tre av fire skader meldt inn. Parkett ødelagt under kjøkkenbenken, og litt lekkasje til etasjen under. Har parkett under.


Behov for å fikse vannlekkasje ? Vi fikser vannlekkasjer i tak, på ba på kjøkken, inne i vegg, i kjeller, fra Oppvaskmaskin, under parkett i Ski – Follo-området. For dager siden —. Når det gjelder beskyttelse mot vannlekkasje har Danfoss mer enn 20.


VANN OG BRANN: Et vannrør som sprakk gjorde større skade enn flammene da det begynte å. Enten skadene i bygget er stor eller liten, vil en vannlekkasje i de fleste tilfeller fort bli en forsikringssak. Men det bør på ingen måte bli noen. Men man tenker kanskje ikke så mye på scenariet før det eventuelt skjer. Vi nordmenn elsker å pusse opp kjøkken, men noen ganger kan det bli gjort feil som det er.


Etter år, dekker ikke forsikringen skade ved lekkasje, sier Vogt.

Trenger en vurdering på hva som bør gjøres for å fikse. Jeg vil ha tilbud på alarm med vanndetektor. May Glastad eier en leilighet hvor kjøkkenet er totalskadd etter en vannlekkasje i mai. Gamle vannrør utgjør den største risikoen for vannlekkasje i en bolig.


Jo eldre bygg, jo. Gamle hus, nye kjøkken … og risiko for vannlekkasjer. Lekker vann når vi bruker oppvaskmaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.