mandag 10. august 2020

Teppe ull

Teppe ull

Gress på rull har vi hatt en stund. Ferdigplen er innarbeidet som et ord i det norske språk. Arbeidsmessig er det omtrent like krevende. Hver rull er m lang, m bred og.


Teppe ull

Små ruller med gress som er lett å håndtere, rulles ut og plenen ligger der klar til bruk. Hvor ofte og mye skal jeg gjødsle plenen ? Hvilke krav stilles til underlaget? Vi leverer plenen og gir deg gode råd hvis du vil gjøre arbeidet.


Så selv, eller rulle ut de grønne løperne? På bildet legges. Plen på rull = ny plen på dagen. Når vi har kapasitet, kan vi også legge plenen for deg.


Teppe ull

Hvis du vil ha grønn hage i en fei, er ferdigplen på rull tingen for deg. Priser på ferdigplen. Hos oss kan du betale med kort, vipps, kontant. Rull på gresset.


I stedet for å så gress og vente på at det vokser opp, kan du i stedet på ganske kort tid rulle gress direkte på jorda. Allerede etter få uker kan plenen tas i bruk. Men ferdigplen kan også.


Vil du rulle ut ferdigplen i mai, kan du spare en tusenlapp på å bestille fra riktig ste. Les også: Ekspertens tips – Ferdig plen eller så selv. Har du planer om ny plen i år?


Skal du så selv eller rulle ut ferdiggress? Les hageekspertens beste tips, både for deg med og uten grønne. Flott plen på 1-2-3! DIN LEVERANDØR AV FERDIGPLEN PÅ SØRLANDET.


Sørlandet Ferdiggress leverer ferdigplen fra tirsdag til fredag. Mattene rulles enkelt ut og plenen er klar til bruk i løpet av et.


Med ferdigplen kan du vandre barbeint i duggvått gress mens naboen venter på at frøene skal spire. Slik får du best resultat med ferdigplen! Med plen på rull blir det flott og grønt mye raskere enn om du sår plenen. Forberedelser før du legger plenen.


Vent til dette har visnet, deretter kan du legge et tynt lag plenjord oppå den gamle plenen, rette av og rulle ut ny plen. En plen bør være rett og i plan. Det anbefales å starte utrulling fra arealets lengste. Det kan ta opptil to år før plenen er ferdig etablert, og den må gjødsles.


Plenen gjødsles, klippes og. Selv om det er fristende å bare rulle ut plenen, er det forarbeidet som avgjør om. Dersom man skal legge ferdigplen oppe på gammel plen, skal man være klar.


Vi gartnere ender ofte med å rulle ut plen, men vi er nerder, og ville heller. Dermed er det ennå ikke for sent å legge ferdigplen i hagen. Det er bare å rulle den ut, så lenge du har sørget for et godt underlag. Lei av mose og løvetann?


Litt grunnarbei og du kan rulle ut ny flott plen på noen hundre kvadratmeter på en dag. Av: Jan Petter Svendal. Gjør klar underlaget ved å planere. Vi produserer kvalitetsgress på rull og kan tilby legging.


Om du ønsker å legge. Gressfrøblandingen gir plenen en variert karakter, og kan velges etter hva du skal bruke hagen til. De rulles ut side om side, helt til alt er dekket.


Det tar cirka to uker før skøytene er grodd sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.