mandag 24. august 2020

Trestjerner gulvlakk vannbasert

Trestjerner gulvlakk vannbasert

Slitesterk, lys, luktsvak og hurtigtørkende. Lakk gir den beste slitestyrken. Brukes på gulv og trapp i treverk og parkett, samt møbler. Lys, luktsvak og hurtigtørkende. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Lakk, Gulv. Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv. Produktbeskrivelse. Moderne vannbasert lakk. Gulvlakk for tre og parkett. Egenskaper og fordeler. Lakken har høy slitestyrke og. Gir et lyst, moderne utseende.


Den er slitesterk. Svanemerket maling og lakk : - oppfyller strenge krav til innhold av kjemikalier og løsemidler - oppfyller kvalitetskrav blant annet i forhold til dekkevne og. Trestjerner gulvlakk vannbasert silkematt 75L.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Til lakkering av gulv og trapp i tre- og parkett. Fysiske egenskaper.


Trestjerner gulvlakk vannbasert

Teknisk informasjon. Om vannbasert lakk påføres riktig skal den ha like høy slitestyrke som løsemiddelbasert lakk. Det er imidlertid et par små forskjeller.


Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte. Vi i TreStjerner har over års. Tørketiden for gulvmalingen eller gulvlakken er avgjørende for hvor. Thor Ingar Rønei teknisk sjef for TreStjerner gulvlakk og -maling.


Spar 27% i den billigste butikken. VANNBESTANDIG SILKEMATT. Et tredje alternativ er en vanntynnet lakk. To-tre strøk med den gir også beskyttelse mot. Handlekurven er tom! Bruk ikke vannbasert lakk på heltregulv av furu og gran. Lakktypen inneholder limstoffer som limer trebordene sammen i skjøtene. Hvordan er det å jobbe me slipe etter noen strøk, polere osv. Kvalitets gulvlakk som er vannbasert. Har brukt den på både parkett og furugulv med gode resultater.


Trestjerner gulvlakk vannbasert

Selges under halv pris, 300kr. På tykke bord kan du påføre 2–strøk vannbasert lakk på samme dag, men på tynne. Dagen etter dro.


Gammel og gulnet oljebasert lakk ble fjernet og erstattet med moderne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.