mandag 17. august 2020

Vedlikehold teak båt

Få tips og råd om hvordan du renser og vedlikeholder teak på båten din. Show less Show more. Jeg har kjøpt ny båt som hadde ligget ute i vinter. Her var der en del grønnske på teaken.


Skrubbet dette rent med børste og varmt vann. De rengjøringsmidlene for teak som finnes hos de fleste båtbutikker og møbelhandlere (ofte oxalsyre) er spesielt utviklet for dyprengjøring før eller mellom. Vedlikehold av teak og synteak. Produsentens anbefaling).


Hvis du er usikker på. Tradisjonen skyldes både teakens unike egenskaper i møtet med sol, saltvann og relativt lave. Båtdekk vedlikehold. Oslo Padda Drøbak Son.


Her ser du en instruksjonsvideo om hvordan du renser teak på båten din. HVORDAN BEHANDLE TEAK. Teak olje behandling. Med noen enkle grep og nyttige produkter får.


Gir en voksaktig overflate som beskytter mot vann, skitt, uttørking. Fortrinnsvis på lan men vi kan også utføre teakarbeider med båten på. Tradisjonelt sett har behandling av teak på båter vært av å bruke forskjellige former for olje. Det fungerer bra om det vedlikeholdes med jevne mellomrom.


Her vil man finne oljer og lignende for å vedlikeholde teak overflater. Man kan også benytte søkefeltet øverst på siden. Skriv inn hva man leter.


Det gjør vedlikehold av din båt enklere og reduserer behovet for service. Rengjør overflatene med ekte teak, med ferskvann og en myk børste eller svamp. Til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak, hardwood og andre olje- eller harpiksholdige materialer.


Vedlikehold teak båt

Legges enkelt med not og fjær, slitesterkt, UV-bestandig og ikke minst et rimelig alternativ til teak. Heldigvis kan du velge båter med pen dørk som ikke gir deg dårlig samvittighet.


I tillegg krever de lite vedlikehold og minner enda mer om naturlig teak. For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt. Spesielt anbefalt til oljeholdige treslag som teak, iroco, amerikansk furu o. Pleie og vedlikehold. Tradisjonell skandinavisk formel som inneholder linolje og kinesisk treolje for optimal beskyttelse.


Etterlater en beskyttende. Se vårt utvalg av trebehandling for båt og få en blank og vellakket trebåt. I Åmøy havn finner du kompetansen og lidenskapen for alle typer vedlikehold som gjør. Perfekt til teak møbler og til teak i båt ! Et nytt teakdekk eller sittebrønn med sin vakre, gyldne farge er.


Andre ledd i prosessen med å behandle teak etter endt sesong. Første preparet for å gjøre skitten og slitt teak som ny igjen. Vi tror at gleden ved å ha båt blir større dersom du får den akkurat som du vil ha den. Tredekket må vaskes før du skal vedlikeholde.


Vedlikehold teak båt

Og så lar vi diskusjonen om bruk av teak fra Burma ligge her. Bruk et vaskemiddel. En oversikt samt og trinnvis forklaring på renovering og nating av teakdekket på båten din!


Vedlikehold teak båt

De som har båten på land om vinteren har som regel god tid. Dekk, teak og overbygg er helt greit å ta når båten er på sjøen. Utfør generelt vårvedlikehold.


Anbefales til bruk på båtdekk og møbler i teak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.