torsdag 24. september 2020

Utfellbar rømningsstige med ryggbøyle

Utfellbar rømningsstige med ryggbøyle

Utfellbar brannstige med ryggbøyle. En elegant utfellbar brannstige med ryggvern. Informasjon om bøylestigen. En unik stige som kan brukes på alle bygninger. Stigen er Sørlandsstigens stolthet. I henhold til TEK er fasade stiger med ryggbøyler godkjent for rømning ved høyder inntil M. Fasadestiger kan. Rømningsstiger bør alltid ha ryggbøyler når de kombineres med en rømningsplattform. Brannstiger over meter skal iht TEKha ryggbøyle.


Utfellbar rømningsstige med ryggbøyle

Vi leverer skreddersydde løsninger med utfellbare brannstiger som har ryggbøyle og som tilfredstiller. Er avstanden større stilles det krav til ryggbøyle. Det er også egne regler for avstander. Eurostigen utfellbare brannstiger monteres som en list langs veggen, ved siden av.


Stige bør monteres for å lette rømning. Krav til stige med ryggbøyle. Da er det uvurderlig å ha en fastmontert brannstige, siden soverommene ofte befinner seg i andre etasje i en enebolig eller et rekkehus, og trappen ned kan være. Modumstigen er den originale utfellbare brannstigen.


Utfellbar rømningsstige med ryggbøyle

Når det er mer enn meter fra vindu og ned til bakken, anbefaler vi ekstra sikring med ryggbøyler. Dette er den absolutt sikreste måten å evakuere på med stige. Ta kontakt i dag - for et godt tilbud på modum original.


Ta tak i bøyle på rømningsluke. Eurostigen er en utfellbar stige til bruk som fastmontert rømningsstige eller inspeksjonsstige. Firmaet produserer en unik utfellbar stige med ryggbøyle som kan brukes på høye bygninger.


Norgesstigen er utviklet for norsk klima og har 20års. Ved bygg etter TEKkreves det at stiger på over 5. Denne smarte stigen fra Sørlandsstigen som er Patentert, løser nye. Livslengden er mer enn år.


Den vanligste typen brannstige er utfellbar. En enklere variant er stige av kjetting som hektes over vinduskarmen med en bøyle.


Og hvis en monterer en fastmontert, utfellbar brannstige - hvor langt over. Hold deg godt fast og gå rolig i trinnene. Trekk ut splinten øverst på stigen og dra stigen ut fra veggen.


Relaterte ord: montering av brannstige, utfellbar brannstige, brannstige utfellbar, brannstiger. Nå er vi i gang med og lansere en. Modum gesims stige montert på bolig med "sprang" i fasaden. Lakkert brannstige med ryggbøyler og utstignings.


Ved større høyder må det være atkomst fra rømningsvindu til utvendig trapp. Der det er bod på gavl vil vi kontrollere at utfellbar stige er montert, hvis ikke vil vi.


Det blir montert rømningsstige med ryggbøyle fra vinduet og ned til bakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.