mandag 28. september 2020

Utleie av maskiner bodø

Velkommen til vårt kundesenter i Bodø for utleie av anleggsmaskiner og annet utstyr. Mandag - fredag: 07. Leie gravemaskiner til både store og små jobber. Om oss - Vi leier ut!


Cramo leier ut maskiner og utstyr til store og små prosjekter innen bygg og anlegg, industri og offentlig sektor. Lift, byggmaskiner.

Hos oss kan du leie alt fra lift og brakker til små og. Maskinutleie (40). Utleie av maskiner, stillaser og verktøy. Først med malerarbei men etterhvert har.


Kontorlokaler og Lager lokale til leie. Hybler perfekt for arbeidslag. Tomt for lagring både Bodø og Fauske. Se Aktuelt for NYHETER. Verktøyutleie Byggmakker.

Dermed sparer du unødige utgifter til innkjøp av verktøy du sjelden får bruk for senere. Utvalget for utleie kan variere fra butikk til. Hos Obs Bygg kan du leie verktøy til de aller fleste formål. UCO er en utleie - og serviceleverandør som leier ut maskiner og utstyr til kunder i det profesjonelle marked.


Møbelvask, tekstilvask eller hva du kalle det - du kan leie det i Bodø gjennom Hygglo! Mimo rense maskin leies ut. Vi leier ut små lifter, store lifter, minigravere, gravemaskiner, hjullastere.


Du kan nå leie både verktøy og andre smarte produkter i alle våre butikker. En borhammer er en maskin for krevende boring og hogging i harde.


Det tillates ikke å leie torget i sentrum til rene gatekjøkken salg eller salg av. Politiloven § gjelder. Ring oss om du trenger en maskin ! Nå kan du leie gravemaskiner på nett!


Nord-Norge - Vi har seks avdelinger i Nord Norge: Mosjøen, Bodø, Harsta Tromsø, Alta og Vardø. Cramo er et serviceselskap som leier ut maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til. Byggesystemer Bodø driver med utleie og montering av stilas i alle klasser og på.


Vi har ett bredt utvalg innen anleggsutstyr og maskiner til både det private og. Båtplasser på Bodø Havn sine brygger tildeles etter ansiennitet på venteliste.


Du kan også nå søke om å leie plass for å lagre båthengeren.

Høytrykksspylerne er både kaldtvanns- og varmtvannsvaskere. PÅ TEKNISK UTSTYR OG MASKINER TIL PROFFE BRUKERE I NORD NORGE. Vi er lokalisert i Tromsø med avdelinger i Harstad og Bodø.


Har du et teppe som trenger en rens, så har vi en maskin du kan leie. Denne kan brukes på tepper, bilseter, møbler, sengegavler og mye mer. Tools Løvold - Bodø. Forhandlere av håndholdte, pumper, generatorer, kompressore og lystårn.


Dreyfushammarn 15. Husk å bestille tilbehør ved leie av slushmaskin! Ved leie av slushmaskin vil du trenge BrainCooler slushessens eller Fruit-n-ice drinkmiks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.