tirsdag 13. oktober 2020

Weber fasadeplater

Har du skråtak på badet ditt? Det finnes flere smarte løsninger for å utnytte den plassen en har til rådighet - kom innom en av våre butikker så hjelper.


Da vi flyttet inn, skjønte vi raskt at det å stange hodet i skråtaket når man forsøkte å sette seg opp i sengen, ikke var den beste løsningen. Smarte løsninger - for skråtak, nisjer og trange rom - Solfjeld AS.


De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig. Når du skal isolere damptette undertak krever et ventilert luftesjikt på undersiden.


Weber fasadeplater

Fikk levert flotte garderobeløsninger og en løsning for vaskerom. Fine løsninger, gode innspill på befaring, rask levering og monterte alt på en dag.


Weber fasadeplater

Unngå at skråtaket bare blir en plass for rot. Løsninger for skråtak. Er det skråtak på badet ditt finnes det flere leverandører som tilpasser for eksempel dusjveggen eller speilet til det. Mette og Niels har tatt utfordringen med skråtak på strak arm og integrert.


Bruk kasser og kurver. Gode løsninger for å oppbevare klær er et must have i entreen og på soverommet. Rare vinkler og vanskelige vegger – å innrede et soverom som har skråtak langs. Kjersti Rostad fra Møbelringen i Orkdal mener det finnes gode løsninger som.


Selv rom med skråtak fortjener fine garderobeløsninger. Mange tror rom med skråtak er et problem, og at man må begrense sin kreativitet når de skal velge.


Skråtak og trapper er ofte et problem når rommene skal disponeres. Våre skapdører kan plasseres helt inn mot vegg og.


Finn ditt drømmetak blant våre løsninger i tegl, betong, asfalt takbelegg eller ståltakpanner. Moderne takløsninger for skrå tak. I over hundre år har vi levert. Systemløsninger for skråtak.


Vi tilpasser løsninger til de fleste typer trapper. De samme løsningene benyttes også under. På grunn av vinkler, dybdemål og avvikende høyde vil løsninger være svært forskjellige for hvert enkelt rom. Se bilder for inspirasjon.


Smale nisjer, knevegger under. Se våre løsninger og garderobesystem til soverommet her. Skråtak er vanlige i hjemmene våre, og det kan være en utfordring å innrede. Et plassbygd arkitektbad i en fantastisk byleilighet på Torshov.


Se smarte løsninger for lysinnslipp, skråtak på bad og badekar med skråtak. For lave skråtak der det ikke er mye plass mellom tak og gulv, kan spotter og downlights være en bedre løsning, samtidig som disse også er.


Det skrånende taket gir badet ekstra lys. Det er utallige muligheter hvis du vil maksimere potensialet på badet ditt - velg bredder, dybder og design som passer. Vi utfører alt av taktekking på boligblokker, rekkehus, næringsbygg og eneboliger. Uansett om det dreier seg om skråtak eller flate tak finner vi en løsning som.


Jeg lurer på om det er skråtaket som står en dip på 200hz. Dette er avstander mot skråtaket. Vi levere også som en av få leverandører skrådørsgarderobe slik at vi kan skreddersy løsninger i rom med skråtak eller utnytte plassen under en trapp.


Weber fasadeplater

Skreddersydde løsninger kan også være praktisk hvis du. Isolert skråtak med kombinert undertak og vindsperre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.