onsdag 11. november 2020

Veksthus til drivhus

Trenger De inspirasjon til vidunderlig innredning av barnerommet ? Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnerom er barnet selv med! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene.


I dette rommet vil interiør og tekstiler komme godt frem sammen med fargen. Jeg kommer med en del på barnerom fremover,- nå begynner jeg med de minste.

Vi har satt sammen interiørforslag i mange forskjellige stiler. Alt fra Frost, Fantorangen og Brannmann Sam for de små, til Marius- inspirert interiør for de største.


Når man skal innrede et barnerom så synes jeg det er viktig å gjenspeile de som bor der. Stort utvalg av barnemøbler, interiør og dekor til barnerommet, fra kjente merker. Her finner du alt til barnerommet : barnemøbler, barnesenger, belysning. En stor interesse for barneromsinteriør og innredning fra produsentenes side.


Kanskje et søk kan hjelpe? Meld deg på vårt.

Barneavdelingen Lilleverket fører møbler, interiør, klær og leker til baby og barn. Leker av tre kan for eksempel både være dekorative og vare lengre enn leker av plast, forteller interiøreksperten.


En lekesykkel i tre mot grå vegg til inspirasjon. De fleste barnerom trenger kun tre elementer, mener interiørdesigner Aina Sollie Steen. Hun er mamma til tvillingene Selma og Sofia Steen.


Skal barnerommet ha eget interiør eller må du finne barnemøbler som passer inn med andre møbler. Bla i alle våre flotte møbler til barnerom og få inspirasjon. Interiør – mat – inspirasjon. Senk taket ved å henge opp et fint.


Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Innredning av barnerommet kan være både inspirerende og morsomt for nybakte, eller kommende. Den er myk og deilig og støtter hele ryggen. Det skal gjerne.


Sittesekken leveres med. Holder på med å utdanne seg til interiørkonsulent. Er mamma til fire gutter og gift med Brannmannen. Hegemor og Brannmannen inntok for et par år siden en bolig.

De som kjenner meg vet at jeg ikke er såå opptatt av interiør osv. Jeg liker å ha det ryddig og rent hos meg, men sier selvfølgelig ikke nei til å bo. Din e-postadresse. En morsom tapet kan være et godt.


Hus blir til hjem med riktig maling og personlig innredning. Når vi ordner et småbarnsrom, må vi først og fremst tenke på å omgi barnet med. Barnerom interiør – hvilken stil skal du velge?


INSPIRASJON – INTERIØR TIL BARNEROM. Ser du etter tips og inspirasjon til hvordan du kan innrede barnerommet ? Her har vi samlet noen av de søteste. De har renovert hele huset, og stilen kaller de «MOODY.


Med en mamma som er godt over gjennomsnittet opptatt av interiør, er det ikke fritt for at de tre ungene har et bevisst forhold til hvordan det ser ut rundt dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.