fredag 6. november 2020

Vin til vinkjeller

Slik som dette hos kultvinprodusent Ann Colgin i Napa Valley i California. Foto: Sune Eriksen. Slik bygger du opp din egen vinkjeller.


Er du fersk vinsamler lurer du helt sikkert på hvor du skal starte, og hva slags viner du bør kjøpe til startsamlingen. Her får du tipsene. Hun hadde allerede en godt etablert venninne-vinklubb. Dessuten var hun opprinnelig utdannet kokk, med lite grann kunnskap om vin til mat.


I din egen digitale vinkjeller kan du lagre opplysninger om de vinene du har spart på eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge. Enhver vinkjeller bør ha slik vin. Innrett din egen vinkjeller eller la oss komme med et forslag.


Kjøl til vinkjelleren eller montering av tømrer - vi klarer det også. Det som er viktig er at man går litt opp i pris for å få kvalitet på vinen.


Det er ikke noe vits å legge vin i vinkjelleren til 1kroner som er laget for. Vinoteca etablert for å sikre kunde optimal vinlagring av alle typer vin. Dårlig lagring kan ødelegge selv den beste vin. Løsningen kan være å etablere din egen vinkjeller.


Dette må du tenke på når du skal ta vare på vinen i din egen. Vil du samle på vin kan vi hjelpe deg med isolering, interiør, kjøling og dører, og ikke minst: å bygge opp din vinsamling. Vin er en levende og konstant utviklende.


Det er lurt å ha en vinkjeller, for da har du litt å velge i når det er middagstid og du vil åpne en flaske vin som passer til. Polet stenger kl. Lagre vin hjemme – uten å bygge dyr vinkjeller.


Har du vinen på kjøkkenet? Slutt med det, og finn heller et sted med lite lys og jevn, sval. En samling vin kan være én eller noen tusen flasker.


Det jeg er ute etter, er hvordan du kan bygge opp en vinsamling med rimelige viner som kan utvikle seg de neste fire til seks, sju år. Det første en kjøper av en vinsamling bør spørre seg, er hvordan vinen har blitt oppbevart. Rett før jul i fjor ble Steinar Hensmo i Fredrikstad ferdig med vinkjelleren han hadde drømt om i mange år.


Vin til vinkjeller

Klassifisere vinene i kjelleren din og sjekke dem veldig enkelt. Med «Min vinkjeller " kan du enkelt huske viner du har i kjelleren, delt av produsenten, lan.


Om du trenger vinoppbevaring fra 1flasker eller flere tusen – vi hjelper deg igjennom hele prosessen! Mer informasjon finner du her &gt.


Bak tykke murer er hyllene fyllt opp med gode viner, hovedsaklig fra klassiske, europeiske vinområder. Bourgogne Champagne, Tysk Riesling.


Vin til vinkjeller

Denne gangen er det vin på druen Carmenere fra Chile vi må smake på. Du kan også lytte ved å søke opp "Kjells vinkjeller " i podkast-appen på mobilen din. Vi i Skigaarden har en genuin interesse for vin.


Vin til vinkjeller

Derfor ønsker vi å tilby et unikt utvalg av sjeldne og ettertraktede viner. Kom innom for en smak. Jeg har vært interessert i vin lenge.


Omtrent like lenge har jeg prøvd å bygge opp en liten vinkjeller. Fra de første spede forsøk i noen. I tillegg til smaking er vinkjelleren en unik ramme for store måltider.


Vinkjelleren inneholder et vidt spekter av vin fra hele verden. Våre beste kokker arrangerer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.