fredag 7. mai 2021

Vindusfilm

Vindusfilm og innsynsskjerming. Unngå innsyn gjennom vinduet ditt med vindusfilm ! Selvklebende vindusfilm. Dekorplasten består av tre lag, der det øverste laget er av slitesterk PVC slik at du.


Frostet vindusfilm som festes med vann. Glem vanskelige monteringer med lim – denne frostede vindusfilmen trenger bare at du sprayer litt vann på. Bruk som dekorasjon eller innsynsbeskyttelse. God lysgjennomtrenging.


Vindusfilm

Statisk feste mot vinduet. Enkel å montere. Kan brukes flere ganger. Logg inn for å se pris og handle. Se kampanjepris. Prisen er gyldig. Dette fordi filmen fungerer på. Vi i Foliebutikken har. Tips for filmvalg - vindusfilm - solbeskyttelsesfilm - personvernfilm - UV- beskyttelsesfilm - frostet glassfilm - dekorativ film. M vindusfilm gir energibesparelser, solskjerming, privatliv og beskyttelse og forbedrer miljøet og sikkerheten i hjemmet, på kontoret og i bilen.


Ta kontakt å kjøpe eller for hjelp med montering. Med vindusfilm kan du enkelt og fint skjerme for innsyn i hjemmet. I vårt sortiment har vi samlet dekorative vindusfilmer som er. Heldigvis kan du enkelt gjøre noe med dette ved å sette opp vindusfilm fra Clas Ohlson.


Filmen kommer i. Husk også å bestille RTK 50 monteringssett for film! M Classic serien. Klassisk reflekterende solfilm med utmerkede varme reduserende effekt. Reduserer refleks og øyeubehag.


Kjøp Interiør på CDON. Alltid til bra priser og hurtige levreanser. When a great deal means a great deal! Finn deals på tusentals av produkter, elektronikk. Må hentes - selges ferdig prutet. Selger nå to ruller til 100kr. Ny pris på en pakke er 140kr. En eske er uåpnet. Edelmetallbelagt og selvklebende folie for skjerming av vinduer og glassflater mot høyfrekvent stråling (HF). Premium-film som består av metall-lag for de. Velg fra et bredt sortiment.


Alle våre nye vinduer vil ha klart glass. Til de av dere som ønsker å hindre innsyn kan man enkelt utføre dette ved å gå. Om sommeren blir heten fra solen reflektert vekk fra vindusglasset.


Vi er en totalleverandør av løsninger for solskjerming, folie og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. CoverStyl er en kostnadseffektiv.


Vindusfilm

Vi leverer film til mange ulike formål som solfilm, sikkerhetsfilm, spesialfilm, vindusfilm, UV-film med mer. Bruk film for å hindre innsyn eller for å bedre. Driftssjefer og eiendomsbesittere søker kontinuerlig etter produktløsninger som forbedrer bygningsmassens drifts- og. Monteringsvideo for montering av vindusfilm.


Vindusfilm

Vedlikehold og vask av folie. Når vindusfilmen er. Om du vil slippe å vise deg naken for naboen er vindusfilm en smart løsning.


Under denne kategorien finner du smakfulle og praktiske vindusfilmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.