torsdag 26. august 2021

Vøienvolden gård gamle dører

Bygningsvernbutikk. De fleste er på jakt etter gamle brukte dører, vinduer, beslag og dørvridere. LÅVE AT FIRST SIGHT: Den gamle låven er blitt et drømmehjem. Vi har gamle dører - gamle vinduer.


En dør er ofte det beste holdepunktet for å datere ett interiør. Har du et gammelt vindu, skal du vite at alle delene kan fikses eller byttes ut.


Kom innom vårt skattekammer og bygningsvernbutikk. Stort utvalg av gamle dører og vinduer. Gammelt panel, gulv, ovner m. Vi utfører tradisjonshåndverk i snekkerfaget.


Tett i tett står dører i stabler, sammen. AS to fulle etasjer. Kom inn for å ta en titt på vårt rikholdige skattkammer. Hvis du leter etter gamle dører, vinduer, dører, hengsler og beslag, kan du prøve.


Gamle trehus og bygningsdeler. Les også: - Ikke bytt ut flotte tredører ! Vi er en bygningsvernbutikk som kjøper og selger gamle dører, vinduer, beslag.


Bak en skjult dør i veggen er det et hemmelig, lite rom. Men hvis du vil sette gamle dører i et nytt hus, må du være tålmodig - det er ikke. For her kan du jammen finne dører til hvilket som helst restaureringsprosjekt du måtte ha.


Vøienvolden gård gamle dører

Her er et enormt lager i butikken for gamle bygningsdetaljer. Gjenbruket Dyrup og Larsen i Moss leverer gamle dører, vinduer, tak og. Hos oss kan du finne gamle låser, beslag, spiker, dører, vinduer og mye mer.


Vøienvolden gård gamle dører

Velkommen til bygningsverndagen 20. I jakten etter vinduene kom Tahani over to gamle dører som hun så for seg. Våre vinduer og dører er produsert i Norge og tåler norsk klima.


Ola har noen møbler som har fulgt gården, blant annet et gammelt. Vøienvolden gård. Alt av dører, vinduer og listverk er opprinnelig. For litt middelaldersk julestemning, åpnes dørene på Akershus festning 1. Innvendig var det en blanding av gamle profilerte dører og glatte dører.


Vøienvolden gård gamle dører

Mann foran inngangsparti, dør eller port. Vi kjøper og selger dører, vinduer og dørhåndtak, midt i hjertet av Oslo. Profilbildet til Fliser. Koselige gamle bygninger og en liten kafé.


En venstredør er naturligvis motsatt. Noen få av våre dører er på nettet, de fleste er ikke. Innerdører egenproduksjon.


Vi kan selvsagt restaurere den gamle innerdøren eller lage en helt ny kopi etter den gamle ! I samarbeid med Snekkermester Per. På dette fine tunet.


I gamle dager fantes det dårlige kår for dagens uttrykk “standardmål”. Alle gamle dører har sitt eget mål og utrykk. Det kan være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.