torsdag 16. september 2021

Wardrobe sliding doors kit

Hei dere kloke damer Nå trenger jeg tips til hva jeg kan vaske et møkkete bad med. Flisene i dusjen har skikkelige renner og det er gult sånn. Her har vi samlet filmer og leggeanvisninger for bad og kjøkken.


Spray og skrubb med børste, for å få bort skiten i fugene. Tør ikke tenke på de som har de moderne.

I de våte sonene, inne dusjen, er det viktig å rengjøre overflatene regelmessig, minimum hver dag, for å hindre at såpe o. Jevnlig og riktig rengjøring av badet holder uønskede gjester borte. Jo større fliser og mindre fuger, desto enklere rengjøring. Hudfett og kalk skal fordrives. I tillegg til at det blir en del bakterier på et bad, er det to typer avfall der som ikke lar seg fjerne av samme.


Det er vask, benk, toalett og dusj. For ikke å snakke om møkkete fliser og misfargede fuger.

De fleste rengjøringsmidlene til badet er veldig sterke. La badet tørke i. Det kan også brukes for å grundig rengjøre gulv utendørs. Det kan nok høres skummelt ut å vaske det nye badet med et syrebasert produkt, men gode produkter.


Du bør vaske flisene. Er vannet ditt hardt, er du mer plaget av kalkflekker enn andre. Vi gir deg noen gode råd om hvordan du fjerner kalk fra dusj og fliser på badet.


Kalkbelegg på fliser og dusjvegger. Når vi dusjer danner det seg kalksåpe i dusjen og på fliser av rester av såpe. Dersom det fortsatt er smuss på flisene etter spyling, går du over med en svamp eller baderomsskrubb og en baderomspad både på fliser og i fuger. Et bad med gule og misfargede fuger vil aldri kunne se helt rent ut hvis.


Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli. Noen tror at skuremiddel er det som skal til for å fjerne kalk i fuger og vanskelige flekker på fliser.


Nei, nei, og atter nei, er min kommentar til det. En blanding av vann og eddik gjør susen på badet, kjøkkenet. Nye bad skal ikke vaskes på den gamle måten.

Har du tidligere vasket flisene dine med grønnsåpe er du nødt til å ta en liten runde med rent, varmt vann og en klut. Usikker på hvordan du skal vaske dusjen?


Om du ikke skyller bort, så kan det i verste fall føre til misfarging av både fuger, fliser og belegg på badet. Hva er bedre å vaske flisene ? Badet som skinner av renslighet er.


Flisene vil da også bli mer skitne og ødelagte når de har tørket. Fliser må nemlig vaskes med eget vaskemiddel. Skulle du allerede ha brukt feil.


Såpe, kalk og hudfett kan legge seg på flisene som et lag med smuss – og kanskje det nå er på tide å vaske dem skikkelig? Vaske fliser og fuger.


For å få gode resultater, kreves det at du starter med å vaske og rense flisene. Slurver du med å vaske dusjen, kan du forkorte dusjens levetid.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Du vil finne rengjøringsprodukter som fugeslørfjerner, impregnering, svamper, baderomsmopp, vaskerullsett og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.