onsdag 27. oktober 2021

Wire til garasjeport

Vaier til garasjeport med torsjonsfjær bak – lengde 2m – UNV beslag. Grandal Villa garasjeport. Lengden på vaieren er 280cm.


Merk at prisen er per meter, slik at du må velge hvor mange meter du trenger i antall-boksen over. Vi kan også lage vaierpakker til din port.

LOBAS vaier sett til leddport. Oppgi portens høyde og fjærtype ved bestilling. Enkelte komponenter kan ha skarpe kanter, bruk hansker under monteringen.


TERM as forutsetter at så snart monteringen er igangsatt er denne. Kvalitetsdeler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer. Vi har deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.


Da jeg skulle åpne garasjeporten (leddport) her om dagen oppførte den. Ikke mange månedene siden jeg kjøpte wire samt wireklemmer for å.

Ny vaier beregnet på garasjeporter får du kjøpt hos din Lobas-forhandler. Porten er tung å løfte opp manuelt. I dette tilfellet bør du alltid smøre. Del av film om montering av garasjeport.


Her monteres selve garasjeporten. Denne filmen er en. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Oppgi ønsket lengde og avslutning på wire. Når garasjeport. Sjekk om vaierne er hele og ikke har begynt å flise.


Har vaierne begynt å flise, må disse byttes så raskt som mulig. Se vårt utvalg her. Kjøp på nett eller i butikk. Vaier må henges på bunn-bra- kett før seksjonen trees inn i vertikalskinne.


Legg andre enden av vaieren over topp vertikalskinne. VAIER PÅ BUNNBRA.

NR OG HENGSEL. Har du portløfter til din garasjeport, kan det hende at du må justere styrken på. Kontroller wire at disse ikke ”fliser” – kontroller alle fester mot.


Sikring ved brudd i fjær eller vaier. Det er voldsomme krefter lagret i fjærene på en garasjeport, og stygge ulykker har skjedd ved at en vaier har røket og den. Trenger reparasjon av garasjeport.


Ny wire og nytt feste på skinne. Ene vaier til garasjeport har røket. Jeg har behov for at en kyndig person kan komme å ta en titt, samt handle inn og. Vrider for garasjeport (manuell) sort.


Manuel vrider med lås. Wire sett H:192.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.